Ziua Logo
  Nr. 3798 de marti, 5 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Defuncta Patiprod poate castiga o caruta de bani de pe urma gripei aviare
Puiul de Codlea mai tare ca statul
Fosta ferma Patiprod Codlea a inaintat, ieri, presedintelui Basescu si premierului Tariceanu o scrisoare deschisa prin care le cere sa intervina pentru "o analiza lucida a efectelor influentei aviare de pe Platforma Avicola Codlea si despagubirea materiala a societatilor care au avut de suferit", informeaza...   (260 afisari)
Turismul pe tobogan
In 2006, veniturile din turism au reprezentat doar 2% din produsul intern brut, fata de 4% in 2005, una dintre cauzele acestui declin fiind promovarea foarte slaba a Romaniei ca destinatie turistica, se arata intr-un studiu realizat de "The Money Chanel". Prin comparatie, in Bulgaria, turismul are o...   (325 afisari)
Pensiile vin mai devreme
Populatia va primi inainte de sarbatorile de iarna pensiile, drepturile de protectie sociala si ajutoarele banesti, informeaza Compania Nationala Posta Romana. Astfel, pensiile de asigurari sociale de stat, pensiile pentru agricultori, pensiile militare si ajutoarele banesti se vor achita, la domiciliul...   (555 afisari)
Lucrarile la DN66A au fost oprite
Greenpeace saluta decizia Prefecturii Hunedoara de a opri constructia DN66A, anuntata cu ocazia sedintei Consiliului Stiintific al Parcului National Retezat din 30 noiembrie 2006. "Lucrarile au avansat ilegal pana la numai 1 km de peisajul forestier intact din Retezat, iar prefectul de Hunedoara, Cristian Marius Vladu a anuntat ca lucrarile au fost suspendate pana la finalizarea planului urbanistic zonal si obtinerea tuturor aprobarilor necesare. Putem spune ca...   (149 afisari)
Stiri pe scurt
Se umfla cozonacul
Pretul cozonacilor si al altor produse traditionale de panificatie va fi, in perioada sarbatorilor de iarna, mai mare cu 10-15% fata de nivelul practicat in apropierea sarbatorilor de Paste, a declarat presedintele patronatului din morarit si panificatie - Rompan, Aurel Popescu, informeaza Mediafax. "Urcarea pretului la grau si implicit la faina s-a resimtit destul de mult in pretul painii, care a crescut in medie cu 1000 de lei in ultima luna si se va reflecta...   (186 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pilotul MiG-ului prabusit la Beliu lesinase (3617 afisari)
 Pomana pentru boss-ul de la Steilmann (2724 afisari)
 Cazul Litvinenko spre Prodi-KGB (2370 afisari)
 Vaca de muls (2284 afisari)
 Trafic de arme prin Bulgaria (2271 afisari)
 Iliescu, Vadim si Paunescu, nominalizati de Tismaneanu drept sprijinitori activi ai comunismului (1384 afisari)
 Seara lui Mos Nicolae (647 afisari)
 PNL si PD si-au desemnat ocupantii portofoliilor "vacantate" de conservatori (110 afisari)
 Yoko Ono a acordat Premiul Turner unui pictor abstract (59 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01184 sec.