Ziua Logo
  Nr. 3793 de miercuri, 29 noiembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Moneda nationala este la nivelul maxim fata de euro, din ultimele sase luni
Leul si-a schimbat norocul
-- ZIUA Multimedia va ofera inregistrarea audio a interviului cu Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR
Leul s-a apreciat ieri pana la 3,4692 lei/euro, nivelul maxim al ultimelor 6 luni, iar fata de dolar s-a scumpit cu 0,60%, pana la 2,6380 lei/dolar. Euro nu a mai atins un nivel atat de scazut din 11 mai, cand cursul oficial era de 3,4659 lei/euro. Pentru moneda americana, nivelul de ieri este minimul...   (1256 afisari)      5 comentarii
Sindicatele nemultumite de Legea pensiilor private
Fondurile de pensii administrate privat (pilonul II), estimate a deveni functionale la 1 iulie 2007, sunt un cadou facut de Guvern companiilor multinationale de asigurari, a declarat ieri vicepresedintele CNS Cartel ALFA, Petre Dandea (foto).
"Interesele salariatilor romani, contribuabili la bugetul...   (389 afisari)
     1 comentariu
Codul fiscal, modificat din nou
Anuntul a fost facut, ieri, de secretarul de stat din Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader, la conferinta "Finantarea pentru dezvoltare regionala", organizata de European Finance Convention. "Este anormal ca, prin Codul Fiscal, sa se prevada scutiri de la plata taxelor locale pentru...   (650 afisari)
CNA ameninta Prima TV cu "cele mai severe sanctiuni"
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) atrage atentia postului Prima TV, printr-un comunicat semnat de Ralu Filip, ca ar putea primi "cele mai severe sanctiuni" daca nu va intra in legalitate in ceea ce priveste emisiunea "Tradati in dragoste". In urma monitorizarii emisiunii "Tradati in dragoste", din septembrie si pana in prezent, CNA a constatat ca, printre altele, programul incalca dispozitiile privind protectia copilului din Codul de...   (460 afisari)
Stiri pe scurt
Curentul se scumpeste cu 4,72%
Incepand din 1 decembrie 2006, pretul la energia electrica pentru consumatorii finali captivi se va majora in medie cu 4,72%, pentru toate categoriile de consumatori captivi. In urma analizei efectuate de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) asupra situatiei din sectorul energiei electrice generata de hidraulicitatea redusa pe Dunare in ultima perioada, a disfunctionalitatilor din alimentarea cu carbune, asociata cu cresterea...   (298 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Britney Spears fara chiloti (11391 afisari)
 Curat murdar tradare! (5146 afisari)
 Elena Udrea, avocat de milioane (3424 afisari)
 Abuz Plaza (3118 afisari)
 "In oglinda sunt eu" (2621 afisari)
 Romania, popas pentru un posibil spion rus arestat in Canada (497 afisari)
 Suie Paparude si Gojira, diseara, in B52 (159 afisari)
 Primele arestari in "dosarul privatizarilor" (88 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01222 sec.