Ziua Logo
  Nr. 3791 de luni, 27 noiembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Guvern de anticipate
-- Sanitas a obtinut lefuri majorate cu 44% pana in 2008
Dupa ce profesorii au primit de la Guvern aproape tot ce au cerut, ieri a venit ziua Sanitas. Executivul a replicat prompt, rezolvand toate ofurile sindicalistilor. Disponibilitatea Palatului Victoria...   (1218 afisari)      1 comentariu
Liber la munca in Spania si Italia
Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei nu are informatii din Spania si Italia potrivit carora cele doua tari ar fi luat vreo decizie privind restrictionarea pietei muncii pentru cetatenii romani, a declarat, ieri, la Deva, ministrul de resort, Gheorghe Barbu, informeaza Rompres. Oficialul a aratat ca ministerul pe care il conduce manifesta un interes special pentru Spania si Italia, pentru ca in cele doua state europene traiesc cei mai multi romani...   (460 afisari)
Operati in Romania
Romania se numara printre destinatiile preferate ale strainilor care vor sa-si faca o operatie estetica, acestia fiind atrasi atat de profesionalismul medicilor, cat si de preturile care pot fi cu pana la o treime mai mici decat cele practicate in alte tari, a declarat prof. Ioan Lascar, presedintele Asociatiei Romane de Chirurgie Plastica, informeaza NewsIn. Lascar a precizat ca, printre cele mai frecvente interventii de chirurgie plastica se numara marirea sanilor. El a atras...   (273 afisari)
Stiri pe scurt
Poluare la Bacau
Timp de peste patru ore, ieri, dupa pranz, bacauanii au suferit din cauza unei puternice poluari atmosferice cu amoniac, informeaza Rompres. Noxele provin din instalatiile de producere a ingrasamintelor chimice din municipiu al caror actual proprietar este firma bucuresteana "Amurco". Poluarea s-a resimtit in mai toate zonele Bacaului, dar in special in cartierele Republicii si Narcisa, unde populatia a avut nevoie chiar si de batiste purtate pe nas si pe gura pentru...   (235 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Arma secreta a KGB a devenit mai letala (4109 afisari)
 Urechea din cer (3733 afisari)
 Balbaieli la nivel foarte inalt (3231 afisari)
 Balul miliardarilor (3174 afisari)
 Avocatul diavolului (3074 afisari)
 Noi audieri in Dosarul tradare si spionaj (373 afisari)
 "Codul lui Da Vinci", partea a doua (194 afisari)
 Alergatura dupa functii in PSD, pe ultima suta de metri (181 afisari)
 Borat lanseaza un single de Craciun (117 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01887 sec.