Ziua Logo
  Nr. 3783 de vineri, 17 noiembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
»  
Internetul deschide drumul Presei Alternative
Cele mai recente monitorizari arata ca in luna octombrie ediiile online ale principalelor publicaii au inregistrat un numr record de vizitatori pe fondul creterii numrului de romani care au accesat Internetul i a utilizatorilor din strintate care au vizitat site-urile romaneti, relateaza NewsIn.
Trafic.ro,...   (483 afisari)
     4 comentarii
Administratia publica nu constientizeaza importanta dotarii cu tehnica de calcul
Intreprinderile mici si mijlocii impreuna cu utilizatorii rezidentiali au ramas in trimestrul trei principalele segmente ce cumparatori pe piata de calculatoare personale, sectorul guvernamental fiind responsabil cu mai putin de 3% din totalul achizitiilor, potrivit celui mai recent studiu IDC.
"Se mentine aplatizarea pietei si chiar un anumit recul iar principala cauza ramane in continuare lipsa de proiecte guvernamentale,...   (147 afisari)
Romania participa la conducerea Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor
Romania a fost aleasa, joi, la Antalza, Turcia, membru al Consiliului Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor (ITU) reusind sa surclaseze tari precum Bulgaria, Cehia, Polonia, Ucraina in lupta pentru ocuparea unui loc in boardul acestui for mondial, relateaza NewsIn.
Delegatia Romaniei condusa de Secretarul de Stat Florin Bejan a obtinut 102 voturi si s-a clasat pe locul al doilea, dupa Rusia.
Conferinta plenipotentiara...   (90 afisari)
Guvernul maghiar propune Infiintarea Grupului pentru Informatica romano-ungar
Ministrul maghiar al economiei si transporturilor, Janos Kka i-a propus, joi, la Budapesta, ministrului roman al comunicatiilor si tehnologiei informatiei, Zsolt Nagy, Infiintarea Grupului pentru Informatica In cadrul Comisiei Mixte Economice Romano-Ungare, anunta un comunicat MCTI.
La Inceputul anului 2005 Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei Impreuna cu Ministerul Informaticii si Comunicarii din Ungaria...   (81 afisari)
     1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Intarata-i, drace! (6312 afisari)
 Axa Raului: Niculae - SRI (4817 afisari)
 Spionul dublu (3382 afisari)
 Spaga de lemn (3295 afisari)
 Enigma Nastase (II) (2697 afisari)
 27 dintr-o lovitura (392 afisari)
 Kristin Davis, nerabdatoare sa joace in "Totul despre sex" (188 afisari)
 OMV la control (90 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.70314 sec.