Ziua Logo
  Nr. 3783 de vineri, 17 noiembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Lacatul pe Sidex
-- Garda Nationala de Mediu a amendat Mittal Steel Galati cu un miliard de lei vechi si a propus suspendarea autorizatiei de mediu, ceea ce ar echivala cu oprirea activitatii combinatului
Activitatea de la combinatul galatean ar putea fi suspendata pentru ca nu au fost respectate angajamentele privind investitiile in protectia mediului. Potrivit Garzii Nationale de Mediu (GNM), la sfasitul...   (582 afisari)
BNR termina anul cu pierderi
-- Banca Nationala va continua sa inregistreze pierderi contabile in acest an, dar nivelul va fi mult mai mic decat rezultatul negativ de anul trecut.
"Costurile operatiunilor de sterilizare sunt mai mari si in acest an, fata de veniturile obtinute din administrarea rezervelor internationale, dar pierderea va fi mult mai mica decat in 2005", a declarat,...   (331 afisari)      4 comentarii
Santierul naval Oltenita in faliment
Navol Oltenita a anuntat, ieri, ca Tribunalul Calarasi a dispus, in luna octombrie, intrarea santierului naval in procedura de insolventa. Instanta a dispus, totodata, imobilizarea actiunilor Navol Oltenita, se arata intr-un comunicat al firmei remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Pentru evitarea intrarii Navol in executare silita, actionarii Navol au incheiat, in luna august, un acord cu firma olandeza Dieselservice Papendrecht, prin care noul partener al...   (625 afisari)
Stiri pe scurt
Sambata fara clienti la BCR
Unitatile Bancii Comerciale Romane (BCR) nu vor desfasura operatiuni cu publicul maine, 18 noiembrie. Singurele unitati BCR care vor derula activitati cu publicul sambata vor fi birourile din magazinele Praktiker, se arata intr-un comunicat al bancii. BCR arata ca a luat masuri pentru colectarea numerarului de la clienti. Banca mentioneaza ca bancomatele si automatele de schimb valutar vor fi alimentate cu numerar, iar detinatorii de carduri BCR vor putea...   (263 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Intarata-i, drace! (6312 afisari)
 Axa Raului: Niculae - SRI (4817 afisari)
 Spionul dublu (3382 afisari)
 Spaga de lemn (3295 afisari)
 Enigma Nastase (II) (2697 afisari)
 27 dintr-o lovitura (392 afisari)
 Kristin Davis, nerabdatoare sa joace in "Totul despre sex" (188 afisari)
 OMV la control (90 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01449 sec.