Ziua Logo
  Nr. 3775 de miercuri, 8 noiembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Peste pe garla
-- Sute de kilograme de peste mort sau ametit au plutit pe Tarnava Mare * Populatia s-a ospatat cu peste, fara sa-si puna probleme de sanatate * Autoritatile au reactionat din instinct
Mai multe sute de kilograme de peste au fost adunate din apele raului Tarnava Mare, in apropierea localitatii Lunca, judetul Alba, la 3 km dupa granita cu judetul Sibiu. Primii pesti morti pe rau au fost...   (296 afisari)      2 comentarii
Poteras: "Expropriatii trebuie despagubiti la justa valoare"
Primarul Cristian Poteras a avut, ieri, o prima intalnire cu cetatenii din zona Militari a Capitalei, pentru a-i consulta in privinta amenajarii unor cai moderne de acces spre autostrada Bucuresti-Pitesti. Viitoarele investitii presupun si unele masuri radicale, precum exproprierea unor locuitori din zona adiacenta. Soseaua va pleca din Splaiul Independentei, prin intermediul unei pasarele care va traversa Soseaua Virtutii, va continua...   (394 afisari)
Poiana Mare la capacitate maxima
In cadrul Programului "Pledoarie pentru Demnitate", derulat de catre Centrul de Resurse Juridide (CRJ), s-a efectuat o noua vizita la Spitalul de psihiatrie Poiana Mare din judetul Dolj. Potrivit CRJ, in acest moment, la Poiana Mare sunt 433 de pacienti (din capacitatea maxima de 500 de locuri) dintre care mai mult de jumatate sunt asa numitele cazuri sociale. 11 bolnavi nu au identitate, primul fiind adus de politie in 1993. "In ciuda ordinului ministrului Sanatatii...   (184 afisari)
Negoita croieste trei gradinite noi
Primarul Liviu Negoita va construi trei gradinite noi in incinta Grupurilor scolare "Nichita Stanescu", "C.D. Nenintescu", si a Liceului "Dante Alighieri", pentru a onora numeroasele cereri primite din partea locuitorilor Sectorului 3 al Capitalei. "Mi-am propus sa construiesc 20 de gradinite noi, in special in cartierele foarte aglomerate, datorita cererii foarte mari din partea parintilor pentru inscrierea copiilor in ciclul prescolar. Anul acesta au fost construite...   (111 afisari)
Legea handicapatilor s-a nascut in chinuri
Proiectul de Lege privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, initiat de Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Handicap (ANPH), a fost adoptat, ieri, in Plenul Camerei Deputatilor. Proiectul de lege, elaborat in colaborare cu organizatii neguvernamentale reprezentative si adoptat de Guvernul Romaniei in ianuarie 2006, aduce modificari de substanta privind imbunatatirea vietii persoanelor cu handicap si in mod deosebit facilitarea...   (530 afisari)      1 comentariu
Romanii din Spania fac lobby pentru cei din Romania
Asociatiile de romani din Spania au cerut ieri sa ia parte la convorbirile pe care le poarta Ministerul spaniol al Muncii cu sindicatele si patronatul pe tema introducerii unor masuri restrictive pe piata muncii din Spania la adresa imigrantilor din Romania si Bulgaria, de la 1 ianuarie 2007, informeaza Rompres. In cursul unei conferinte de presa sustinute ieri la Madrid, Federatia Asociatiilor de Romani din Spania (FEDROM), Asociatia ADERE, Uniunea...   (335 afisari)
Stiri pe scurt
Soia mutanta in raft
Rezultatele analizelor de laborator realizate pentru alimentele cumparate de Greenpeace din magazinele alimentare din Romania confirma ca romanii sunt cobai pentru alimentele modificate genetic, iar autoritatile tin rezultatele secrete in mod ilegal, se arata intr-un comunicat de presa al Greenpeace. Rezultatele analizelor arata ca alimentele testate contin organisme modificate genetic in procente cuprinse intre 61,2 si 97,3 % fara ca acest lucru sa fie mentionat...   (377 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cand Liviu Turcu se uita in oglinda, il vede pe Ioan Talpes (3172 afisari)
 Scoateti microfilmele! (2281 afisari)
 Tariceanu ii intinde mana lui Stolojan (2067 afisari)
 "Vulturii" razboiului dau vina pe Bush (1833 afisari)
 Pe picior de plecare (1541 afisari)
 Civic Media, decisa sa prinda Musca (30 afisari)
 Democratii americani sarbatoresc victoria in alegeri (22 afisari)
 Adrian Nastase contraataca (15 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01408 sec.