Ziua Logo
  Nr. 3775 de miercuri, 8 noiembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Pe picior de plecare
Adrian Nastase ar putea demisiona astazi din PSD, sustin surse social-democrate. Fostul presedinte al partidului va sustine la ora 12.00, la Palatul Parlamentului, o conferinta de presa. Oficial, Nastase i-a convocat pe ziaristi pentru a dezbate si comenta avertismentul ultimativ primit, in lipsa, de...   (1541 afisari)
Vot de sustinere de la UDMR
UDMR va sustine intrarea PD in Partidului Popular European, in speranta ca, in momentul in care vor face parte din aceeasi familie europeana, divergentele dintre Uniune si democrati se vor rezolva, a anuntat ieri liderul UDMR Marko Bela.
El a precizat ca UDMR nu isi va conditiona sustinerea de votarea proiectului de lege privind Statutul minoritatilor nationale de catre reprezentantii PD, proiect care se afla in Camera Deputatilor din luna februarie. "Prin programul...   (279 afisari)
     1 comentariu
PD le-a promis doi europarlamentari taranistilor
Vicepresedintele PNTCD Serban Bubenek (foto) explica de ce taranistii se vor abtine la votul privind primirea PD in cadrul PPE, maine, la Bruxelles. De asemenea, crestin-democratul a dezvaluit continutul intelegerilor pe care liderii PNTCD le-au incheiat, la nivel verbal, cu democratii lui Boc. Potrivit...   (1180 afisari)      6 comentarii
Oficial le merge bine
-- Neoficial, liderii DA se parasc in fata natiunii
Liderul democratilor a facut ieri efortul de a-i trimite sefului PNL Calin Popescu Tariceanu o scrisoare deschisa, pentru a-i cere un lucru cat se poate de banal: intrunirea Consiliului National de Coordonare al Aliantei.
In fapt, Boc a tinut sa-l parasca public pe Tariceanu pentru faptul ca a refuzat intrunirea Aliantei acum doua zile, cand urma sa se discute calendarul desemnarii candidatiilor pentru functiile ce revin Romaniei...   (419 afisari)
Senatorii cer stoparea "Cathedral Plaza"
Comisia parlamentara speciala care a anchetat legalitatea si oportunitatea construirii imobilului "Cathedral Plaza" a transmis ieri conducerii Senatului raportul final in acest caz, solicitand Guvernului sa dispuna urgent oprirea constructiei respective. "Comisia solicita Guvernului Romaniei ca, prin...   (753 afisari)      2 comentarii
Stiri pe scurt
Succesorul lui Scheele
Noul sef al Delegatiei Comisiei Europene in Romania Donato Chiarini si-a prezentat ieri la Palatul Cotroceni scrisorile de acreditare la Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. In discutia cu presedintele Traian Basescu, Chiarini a afirmat ca va acorda o atentie deosebita comunicarii catre publicul larg a problematicii europene. El a insistat asupra necesitatii dezvoltarii retelei de informare a opiniei publice in vederea unei...   (576 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cand Liviu Turcu se uita in oglinda, il vede pe Ioan Talpes (3172 afisari)
 Scoateti microfilmele! (2281 afisari)
 Tariceanu ii intinde mana lui Stolojan (2067 afisari)
 "Vulturii" razboiului dau vina pe Bush (1833 afisari)
 Pe picior de plecare (1541 afisari)
 Civic Media, decisa sa prinda Musca (30 afisari)
 Democratii americani sarbatoresc victoria in alegeri (22 afisari)
 Adrian Nastase contraataca (15 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01361 sec.