Ziua Logo
  Nr. 3765 de vineri, 27 octombrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
»  
   (1568 afisari)      4 comentarii
Bundestag-ul ne-a votat in UE
Camera inferioara a Parlamentului de la Berlin (Bundestag) a votat ieri in favoarea proiectului legii de ratificare a Tratatului de aderare a Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana, informeaza Rompres. Din 551 voturi exprimate, 529 de membri ai Bundestagului au votat in favoarea proiectului de lege, 12 impotriva, iar 10 s-au abtinut.
Romania si Bulgaria nu vor fi membri "de rangul al doilea" ai Uniunii Europene dupa aderarea lor la blocul comunitar, la 1 ianuarie...   (469 afisari)
     2 comentarii
Presiuni asupra preotilor trecuti la Mitropolia Basarabiei
Preotii din raionul Ungheni, care au trecut cu tot cu parohii de la Mitropolia Moldovei (structura locala a Patriarhiei Ruse) la Mitropolia Basarabiei (aflata in subordine canonica fata de Patriarhia Romana), sustin ca autoritatile exercita presiuni asupra lor, impiedicandu-i sa inregistreze actele de aderare la Mitropolia Basarabiei, informeaza cotidianul de limba romana Flux de la Chisinau, preluat de Rompres. Astfel, primarii refuza sa...   (552 afisari)
Irakul ameninta fotoliile republicanilor din Congres
Evolutiile din Irak nemultumesc Casa Alba mai ales in perspectiva apropiatelor alegeri parlamentare. "Stiu ca multi americani sunt nemultumiti de situatia din Irak. Nici eu nu sunt multumit", a declarat, miercuri, presedintele american, George W. Bush, intr-un discurs special, fara a ezita sa isi asume intreaga responsabilitate fata de angajamentul american in regiune. "Responsabilitatea suprema imi revine mie. Aceasta a fost miza campaniei din...   (500 afisari)      10 comentarii
Corespondenta din Ierusalim de la Tesu SOLOMOVICI
Israelul a atacat Germania in apele Libanului
Un incident care se putea incheia cu o catastrofa a avut loc in apropierea coastei Libanului, cand doua avioane israeliene de tip F-16 au fost lansate in directia unui elicopter care decolase de pe o nava germana. Aceasta nava face parte din flota germana, cuprinzand opt vase de razboi, cu 1000 de ofiteri, soldati si tehnicieni, trimise de Germania in cadrul fortelor internationale de supraveghere a...   (2552 afisari)      27 comentarii
Stiri pe scurt
Nazistii din Afganistan
Berlinul a ordonat ieri demararea unei anchete referitoare la antrenamentul oferit trupelor sale stationate in strainatate, pe fondul temerilor ca publicarea fotografiilor care infatiseaza militari germani profanand un craniu uman, in Afganistan, ar putea afecta imaginea armatei, relateaza Reuters. Ministrul Apararii a confirmat ca a fost demarata deja o investigatie care vizeaza doi militari in serviciul activ si alti patru in rezerva despre care se presupune...   (681 afisari)
     3 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Razboi la export (4178 afisari)
 Ce face comisarul nostru european? (2594 afisari)
 Israelul a atacat Germania in apele Libanului (2552 afisari)
 Ivanciuc recunoaste: a turnat si a fost platit pentru note (2431 afisari)
 Ce taxe locale platim in 2007 (1643 afisari)
 Test titlu (11 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03328 sec.