Ziua Logo
  Nr. 3764 de joi, 26 octombrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Cupidon si intamplarea dragostei
Pe cand la Cluj se desfasura, sub egida Teatrului National, a treia (si ultima) editie a Colocviului National al Criticii de Teatru, tot la Cluj, dar la micuta Sala Euphorion si sub sigla Teatrului Imposibil, aveau loc primele reprezentatii ale unui nou spectacol (cvasi) independent: "Crize" de Mihai Ignat, in regia lui M. Chris. Nedeea.
"Crize" a fost nominalizata la Concursul Uniter-ului pentru cea mai buna piesa a anului 2003, a avut parte pana acum de montari...   (321 afisari)
Polirom a lansat colectia "Traditia crestina"
Coordonata de Ioan-Florin Florescu si Adrian Muraru, colectia "Traditia crestina", lansata in cadrul recentului Congres European de Istorie a Religiilor desfasurat la Bucuresti, isi propune recuperarea, prin traducerea in limba romana, a unei traditii scrise esentiale in construirea spatiului cultural european: cea a literaturii premoderne de auctorialitate crestina. Volumele, bilingve, insotite de studii introductive, note, tabele cronologice, bibliografii...   (185 afisari)      2 comentarii
Stiri pe scurt
Festivalul liedului romanesc
La Brasov incepe astazi Festivalul si Concursul National de Interpretare a Liedului Romanesc, fondat de soprana Mariana Nicolesco si reunind in acest an 76 de tineri participanti, majoritatea nume noi din Bucuresti si Cluj. Festivalul cuprinde doua recitaluri - cel dintai astazi, de la ora 18.00, cel de-al doilea maine, la aceeasi ora, in interpretarea sopranelor Alina Botez, Tina Munteanu, Claudia Pop, Aurelia Vrabie, a mezzosopranelor Miruna Gavrila-Sturza...   (185 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Mancarea ucigasa (11628 afisari)
 Clanurile Justitiei (III) (5637 afisari)
 Pariul castigat (2237 afisari)
 Iliescu: PSD trebuie condus de un lider carismatic si capabil (1951 afisari)
 George DAMIAN: A treia spalare a doctorului Antohi (1849 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00819 sec.