Ziua Logo
  Nr. 3746 de joi, 5 octombrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Politic
»  
  2006-08-22 17:23 
Cazul Omar Haysam trebuie readus in discutie
Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Democrat, a reafirmat astazi necesitatea infiintarii unei comisii parlamentare de ancheta a cazului Omar Haysam si a disparitiei acestuia.
"PSD face un apel la celelalte partide parlamentare de a avea o comisie de ancheta dedicata acestui subiect. Sa nu aiba cineva iluzia sau speranta ca vom permite, ca partid principal al democratiei romanesti, sa lasam circumstantele fugii acestuia neelucidate. Exista o...   (23 afisari)
  2006-08-22 13:18 
Mona Musca revine la CNSAS
Deputatul independent Mona Musca a revenit la CNSAS pentru a furniza detalii in privinta celor doua dosare, unul de retea si unul de urmarire, aflate in custodia Consiliului.
"Am primit o invitatie din partea presedintelui CNSAS, Claudiu Secasiu. Mi se pare corect sa stau la dispozitie cu toate informatiile care mi se solicita despre cazul meu", a spus Mona Musca, inainte de a intra in sediul CNSAS.
Ea a afirmat ca nu isi va da demisia din parlament pana cand CNSAS nu...   (68 afisari)
     1 comentariu
  2006-08-22 12:25 
"Ar trebui un cantar mai fin pentru colaboratorii Securitatii"
Mircea Dinescu, membru in Colegiul Consiliului National de Studiere a Arhivelor Securitatii (CNSAS) a declarat astazi, ca trebuie sa existe o diferenta intre cei care au colaborat cu securitatea, in conditiile in care au fost persoane ce au fost obligate sa semneze angajamente.
Inainte de inceperea sedintei CNSAS, Dinescu a opinat ca ar trebui stabilit "un cantar mai fin" pentru a masura raul pe care l-au facut fiecare dintre cei ce...   (49 afisari)
  2006-08-22 11:18 
Doi dintre procurorii cei mai importanti care au instrumentat dosarul "Revolutiei" sunt pensionati
Membrii Consiliului Superior al Magistraturii au aprobat pensionarea magistratului Vasile Stanca, delegat in functia de sef al Serviciului de urmarire penala si a procurorului Gheorghe Oancea. Cererile de pensionare trebuie sa fie aprobate si de catre presedintele Traian Basescu
Procurorul-sef al Sectiei parchetelor militare, Dan Voinea, a afirmat la inceputul lunii iunie ca pana la acea data nu erau...   (74 afisari)
  2006-08-21 16:32 
Nominalizarea lui Marian Neagu la sefia ARIS
Premierul Calin Popescu Tariceanu va primi nominalizarea lui Marian Neagu pentru functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Investitii Straine, din partea Biroului Permanent National la Partidului Democrat.
Presedintele PD, Emil Boc, a anuntat ca, in prezent, Marian Neagu, in varsta de 30 de ani, este expert principal in Ministerul Finantelor Publice. Neagu este absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de Cibernetica, Statistica...   (76 afisari)
     1 comentariu
  2006-08-21 15:36 
Excluderi la PD
-- Gabriela Vasile si Ana Maria Cristina au fost exclude in randurile PD-ului, pentru grave prejudicii de imagine aduse partidului.
Emil Boc a anuntat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca va propune Biroului Permanent National al PD excluderea din randurile democratilor a Anei Maria Cristina si a Gabrielei Vasile.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a decis vinerea trecuta eliberarea din functie a Anei Maria Cristina si a Gabrielei Vasile, pentru comportament total neadecvat cu functia...   (75 afisari)
  2006-08-21 14:28 
Votul CNSAS ar trebui sa fie deschis, conform regulamentului
Secretarul Comisiei SRI, deputatul PSD de Dambovita Ion Stan, a declarat, luni, la Targoviste, ca votul la CNSAS ar trebui, conform legii, sa fie deschis si sa existe posibilitatea abtinerii.
"Regulamentul, care nu a fost modificat si care pune in aplicare prevederile legii 187/1999, spune ca decizia in CNSAS se ia prin vot simplu, deschis. Vot deschis inseamna cine este pentru, impotriva, abtineri.", a precizat deputatul Ion Stan.   (44 afisari)
     1 comentariu
  2006-08-18 19:30 
Mona Musca - deputata PNL pana in 2 septembrie
-- Decizia in ceea ce priveste sprijinul politic acordat de catre PNL deputatei Mona Musca va fi anuntata in data de 2 septembrie, se arata intr-o declaratie de presa a purtatorului de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu.
Domnia sa a aratat ca exista doua propuneri de excludere din partid a Monei Musca, una apartinand Biroului Permanent Central si alta a PNL Bucuresti.
"Conform statutului, un deputat nu poate fi exclus din partid decat de Delegatia Permanenta",...   (287 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ileana CORNEA: Bomba sexuala masculina in tabara lui Bush (3509 afisari)
 Cat ne costa idealul reintregirii? (3103 afisari)
 Gabriel ANDREESCU: Mai bine musulman decat mort (2631 afisari)
 Ungurul pacalit (2602 afisari)
 Secretele unui lutier (2115 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01413 sec.