Ziua Logo
  Nr. 3746 de joi, 5 octombrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Puiul de Codlea ciupeste statul
Fosta ferma Patiprod de pe platforma Codlea, redenumita Galli-Gallo, a dat in judecata, ieri, Directia Agricola pentru Dezvoltare Rurala si Directia Sanitara Veterinara Brasov, pentru ca acestea au refuzat sa semneze documentele de despagubire pentru pagubele suferite in urma gripei aviare, informeaza Mediafax. "Legea e clara si noi avem dreptul de a primi aceste despagubiri. De aceea am inaintat, azi (n.r. miercuri), o cerere de chemare in fata instantei de judecata...   (194 afisari)
Hoteluri de vanzare
Societatea Turism Hoteluri Restaurante Marea Neagra din Eforie Nord va scoate la vanzare, prin licitatie publica, cinci hoteluri de pe litoral, cu terenurile aferente, precum si o serie de restaurante, baruri si alte active, la un pret total de circa 15 milioane euro. Potrivit Mediafax, societatea va vinde hotelurile Alfa, Beta si Gama din Saturn, pretul total al celor trei active fiind de 5,9 de milioane euro, precum si trei restaurante, o braserie si o gradina de vara din aceeasi...   (488 afisari)      2 comentarii
Bugetul 2007 ar putea fi aprobat saptamana viitoare
Bugetul de stat pentru anul 2007 va intra spre aprobare in sedinta Executivului de saptamana viitoare, a declarat, pentru NewsIn, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu (foto). Guvernul a mai discutat pe marginea bugetului de stat pentru anul viitor in ultimele doua sedinte. Potrivit proiectului de buget, anul viitor, cheltuielile bugetului general consolidat (bugetele de stat, somaj, pensii si fondul de sanatate) vor totaliza peste 100 de miliarde...   (199 afisari)
Parteneriat Eximbank-BCR
Banca de Export-Import Eximbank va furniza garantii si asigurari persoanelor juridice care contracteaza imprumuturi de la Banca Comerciala Romana (BCR), in baza unui parteneriat incheiat, ieri, intre cele doua institutii de credit. Eximbank va pune la dispozitia clientilor BCR garantii si asigurari in numele si contul statului, precum si compensari partiale de dobanzi. De asemenea, Eximbank va putea acorda credite pentru a completa finantarea obtinuta de la BCR si sindicalizari...   (99 afisari)
Stiri pe scurt
Maxim istoric la Bursa
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si-a continuat ieri ascensiunea, iar indicele care urmareste tendinta generala a pietei, BET-C, a atins un maxim istoric, intr-o sedinta dominata de transferurile cu titlurile societatilor de investitii financiare, transmite Mediafax. BET-C a crescut cu 2% si a ajuns la 5.043 puncte, cel mai ridicat nivel de la infiintarea BVB, avansul fata de inceputul anului fiind de 28,96%. Indicele BET, care evidentiaza evolutia celor mai...   (773 afisari)
     1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ileana CORNEA: Bomba sexuala masculina in tabara lui Bush (3509 afisari)
 Cat ne costa idealul reintregirii? (3103 afisari)
 Gabriel ANDREESCU: Mai bine musulman decat mort (2631 afisari)
 Ungurul pacalit (2602 afisari)
 Secretele unui lutier (2115 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01876 sec.