Ziua Logo
  Nr. 3746 de joi, 5 octombrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Copiii strazii / "Copiii Sperantei"
Prin programul "Concordia" aproape 1000 de copii si adolescenti si-au gasit un camin si pot visa la un viitor. Multi dintre acestia merg acum la scoala, urmeaza cursuri potrivit aptitudinilor lor, unii lucreaza, iar altii au deja o familie proprie. Pentru a marca implinirea celor 15 ani de la infiintarea "Concordia", program initiat in 1991 de parintele Georg Sporschill in scopul ajutorarii copiilor strazii din Romania, la Muzeul National Cotroceni are loc vernisajul...   (162 afisari)
Carti si premii
-- S-a deschis editia 2006 a Targului International de Carte de la Frankfurt * Premiu pentru "Jurnalul" lui Mihail Sebastian * Wolf Lepenies va primi Premiul Pacii
Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, a deschis marti seara cea de-a 58-a editie a Targului International de Carte de la Frankfurt pe Main (4-8 octombrie). Anul acesta, invitata de onoare a celui mai mare targ de carte din lume este India, tara in care exista 24 de limbi oficiale si se vorbesc peste 120 de...   (149 afisari)
Ce citeau romanii acum 68 de ani?
-- Sportive
Cum sunt organizati arbitrii italieni - masuri de aplicare si la noi
Precum aratam in alta pagina sportiva a ziarului nostru, ieri s'a intors in Capitala, venind de la Milano, d-l Denis Xifando care a condus matchul Ambroziana - Kispest.
D-sa a folosit aceasta vizita pentru a studia felul cum sunt organizati arbitrii din Italia. D-l Mauro, cunoscutul oficial italian, i-a pus la dispozitie un bogat material din care presedintele comisiei centrale...   (75 afisari)
Stiri pe scurt
Odeonul calator
In aceasta toamna, mai precis, in acest octombrie, Teatrul Odeon va fi prezent in mai multe locatii din tara. Astfel, in perioada 4-8 octombrie, va participa cu trei spectacole la prima editie a Festivalului "Povesti pentru copii si Oameni mari" de la Alba Iulia. Odeonul va prezenta "Gaitele" de Al. Kiritescu, regia Alexandru Dabija (astazi, 5 octombrie); "joi.megaJoy" de Katalin Thuroczy, regia Radu Afrim (maine) si "Aventurile lui Habarnam" dupa N. Nosov, regia...   (140 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ileana CORNEA: Bomba sexuala masculina in tabara lui Bush (3509 afisari)
 Cat ne costa idealul reintregirii? (3103 afisari)
 Gabriel ANDREESCU: Mai bine musulman decat mort (2631 afisari)
 Ungurul pacalit (2602 afisari)
 Secretele unui lutier (2115 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01073 sec.