Ziua Logo
  Nr. 3742 de sambata, 30 septembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Bataie pe actiunile Petrom
-- Seres: "Este o stupiditate ca angajatii austrieci sa primeasca actiuni din pachetul salariatilor"
Ministrul Economiei Codrut Seres a declarat, ieri, la Paroseni, ca este o "stupiditate" ca angajatii austrieci ai Petrom sa primeasca actiuni din pachetul de 8% destinat salariatilor, transmite NewsIn. "Mi se pare o stupiditate, o prostie ca managerii austrieci ai Petrom sa poata cumpara actiunile destinate salariatilor", a declarat Seres. Potrivit ministrului, pana in prezent...   (934 afisari)
Vladescu: Economia, o masina fara ABS
-- Ministrul Finantelor spune ca dezvoltarea economica a Romaniei mai dureaza inca 15 ani
Problema care se pune la ora actuala in economia romaneasca este: "avem bani, ce facem cu ei", a aratat, ieri, intr-un seminar economic la care au participat reprezentanti ai institutiilor de credit, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu. El a comparat economia cu o masina, insa, spune Vladescu, diferenta este ca la o masina ABS-ul functioneaza automat. "In Finante, frana...   (452 afisari)      1 comentariu
Scutiri pentru proprietarul virtual al Daewoo Craiova
Investitorul care va prelua fosta uzina Daewoo de la Craiova va beneficia de scutiri de la plata unor taxe locale, precum si de programe de pregatire a salariatilor din bani publici, facilitati acordate in baza ajutorului de stat conform normelor europene, a declarat ministrul Economiei, Codrut Seres. El a afirmat ca anuntul de vanzare a pachetului majoritar ar putea fi publicat in luna noiembrie, dupa finalizarea tranzactiei prin care Automobile...   (338 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Tom Lantos - portret neretusat (3445 afisari)
 Tragedia din Darfur (3319 afisari)
 Tara Secuilor in Tara lui Papura Voda (3225 afisari)
 Stalinistii FRF (2555 afisari)
 Maior e finul lui Talpes (2057 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00898 sec.