Ziua Logo
  Nr. 3730 de sambata, 16 septembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Guvernul decide soarta padurilor Bisericii
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a anuntat, ieri, la Campulung Moldovenesc, ca problema retrocedarii padurilor revendicate de Biserica din Bucovina va fi discutata marti, la Guvern, unde premierul Calin Popescu Tariceanu se va intalni cu IPS Pimen (foto), Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, informeaza Mediafax. "Marti la pranz ne intalnim cu IPS Pimen sa transam treburile", a spus Flutur in cadrul unei intalniri cu sefii de ocoale silvice de stat...   (324 afisari)      9 comentarii
Efectul Negoita
Ofensiva impotriva garajelor de beton, inceputa anul trecut de edilul Sectorului 3 al Capitalei, Liviu Negoita, si-a dovedit din plin beneficiile, astfel ca si ceilalti primari de sector au apelat la metoda demolarii acestor constructii hidoase, pentru a amenaja locuri de parcare si spatii verzi. Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2, a anuntat, ieri, chiar de ziua lui, ca 50 de garaje din strada Ciocarliei - in zona lacului Fundeni -, amplasate fara autorizatiile necesare, urmeaza...   (417 afisari)
Medicamentele antidiabetice orale gratuite ar putea fi eliberate in farmacii
Medicamentele antidiabetice orale in regim de gratuitate ar putea fi eliberate prin toate farmaciile cu circuit deschis, prevederea fiind inclusa intr-un proiect de hotarare elaborat de Ministerul Sanatatii Publice (MSP) si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS). MSP si CNAS au aprobat modificarea metodologiei de acordare a medicamentelor gratuite pentru bolnavii cu diabet zaharat, astfel incat medicatia antidiabetica...   (130 afisari)
Lucrarea de actualitate in contextul integrarii europene
Vechi soiuri romanesti de vita de vie
Printr-o fericita coincidenta, tocmai de ziua Inaltarii Sfintei Cruci si "Crisovul Viilor" (14 septembrie), cand traditional la romani incepe culesul viilor, a aparut lucrarea "Vechi soiuri romanesti de vita de vie", sub semnatura cunoscutului oenolog dr. ing. ec. Ion M. Pusca. Acesta a incercat, pentru prima data in Romania, sa reuneasca in filele cartii soiurile vechi romanesti care au supravietuit...   (340 afisari)
OMFM se inchide trei zile
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca isi va inceta activitatea pe perioada summit-ului Francofoniei, in zilele 27, 28, 29 septembrie. "In perioada 27-29, OMFM nu va desfasura la sediul sau urmatoarele activitati: preluare de dosare (inscreieri in banca de date, preselectii); selectii; oferire informatii (telefonice si/sau la sediul OMFM); depunerea cererilor de obtinere a avizelor si a permiselor de munca; eliberari avize si/sau permise de munca", se arata intr-un comunicat...   (84 afisari)
  2006-08-18 15:00 
Coruptia - cea mai mare nemultumire a romanului
Agentia pentru Strategii Guvernamentale a publicat rezultatele unui sondaj conform caruia principalele nemultumiri ale cetatenilor in ceea ce priveste activitatea guvernului sunt legate de reducerea coruptiei, sanatate, agricultura si locurile de munca.
81% din populatie se declara foarte nemultumita (34%) sau nemultumita (47%) de activitatea guvernului in combaterea coruptiei. Sanatatea ocupa locul doi, 78% dintre respondenti fiind foarte nemultumiti...   (127 afisari)
  2006-08-22 14:23 
Romanii din Spania primesc ajutor medical ca orice spaniol
Elena Salgado Mndez, ministrul spaniol al sanatatii, a declarat, in cadrul unei intrevederi cu premierul Calin Popescu-Tariceanu, ca romanii care lucreaza oficial in Spania beneficiaza de asistenta medicala ca orice cetatean spaniol.
Precizarile au fost facute in contextul in care primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu s-a interesat, in cadrul intrevederii, in legatura cu modul in care se acorda asistenta medicala cetatenilor romani...   (33 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 CNSAS-ul lui Ceausescu (3898 afisari)
 Lovitura imparabila? (3851 afisari)
 Washingtonul asteapta moartea lui Castro (2461 afisari)
 Stelian TANASE: Pistol tampla. Cutit os (2274 afisari)
 Vadim ii ridica statui dictatorului (2274 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.05067 sec.