Ziua Logo
  Nr. 3714 de marti, 29 august 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
"Mita de la primarie" se lasa cu audieri
-- Primarul Videanu afirma ca ii va demite pe toti cei care au incercat sa influenteze, intr-un fel sau altul, luarea unei decizii administrative in cazul Constanda
Reclamantul - primarul Adriean Videanu, martorul - viceprimarul Ludovic Orban, denuntatorul - consilierul municipal Octavian Petrovici si acuzatul - secretarul general Dumitru Stanescu, au fost audiati ieri de Comisia municipala de disciplina in cazul presupusei tentative de mituire a consilierului,...   (206 afisari)
Ministrul Nicolaescu tine compensatele in dezbatere
-- Desi noile liste cu medicamente gratuite si compensate au fost avizate de Comisia Nationala de Transparenta, ministrul Sanatatii vrea ca dezbaterea publica sa continue pentru "a elimina orice suspiciune"
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, vrea ca noile liste de medicamente compensate si gratuite sa ramana in dezbatere publica, desi au fost avizate de Comisia Nationala de Transparenta, la sfarsitul saptamanii trecute, pentru a elimina orice...   (289 afisari)
Pericol de inundatii
Hidrologii au avertizat autoritatile din cinci judete despre posibilitatea producerii de inundatii, ca urmare a ploilor prognozate in aceasta perioada. Avertizari Cod galben au fost trimise autoritatilor din Prahova, Buzau si Vrancea, iar Cod portocaliu celor din Constanta si Tulcea. Potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, inclusiv astazi pot avea importante scurgeri de ape de pe versanti, din torenti si paraie, care pot avea ca efect...   (120 afisari)
Arbore din nou sub apa
Patru localitati din judetul Suceava, printre care si comuna Arbore, au fost afectate de ploile abundente cazute in ultimele 24 de ore, fiind inundate zeci de gospodarii, informeaza Mediafax. Subprefectul de Suceava Alexandru Baisanu a declarat ieri ca precipitatiile abundente au provocat scurgeri de pe versanti si au dus la cresterea debitelor unor paraie, fiind afectate localitatile Arbore, Iaslovat, Burla si Satu Mare. In comuna Arbore, apa a intrat in 42 de gospodarii,...   (120 afisari)
Erata
In articolul aparut in ziarul de ieri, cu titlul "Profit mai mic la Medicover", s-a strecurat o greseala privind datele financiare ale companiei Medicover Rombel SRL. Mihaela Barbu, Marketing Director Synevo, ne-a precizat ieri ca au fost comparate cifrele Medicover Rombel SRL din 2004 cu cele din 2002, si nu cu cele din 2005, asa cum apare mentionat in articol. "Cifra de afaceri a companiei Medicover Rombel SRL a fost in 2005 de 31,1 milioane lei, in crestere cu 13,5% fata de 2004 si nu de...   (139 afisari)
Stiri pe scurt
Info-chiosc la cimitir
Autoritatile din Barlad vor instala la poarta de la intrarea in cimitirul din municipiu un sistem informatic prin care populatia sa poata afla in timp real pozitia oricarui mormant, transmite Mediafax. Potrivit autoritatilor locale, amplasarea respectivului info-chiosc face parte din programul de reamenajare si modernizare a principalului cimitir din Barlad si este absolut necesara, avand in vedere schimbarile care au intervenit in timp in configuratia cimitirului....   (469 afisari)
  2006-08-18 15:00 
Coruptia - cea mai mare nemultumire a romanului
Agentia pentru Strategii Guvernamentale a publicat rezultatele unui sondaj conform caruia principalele nemultumiri ale cetatenilor in ceea ce priveste activitatea guvernului sunt legate de reducerea coruptiei, sanatate, agricultura si locurile de munca.
81% din populatie se declara foarte nemultumita (34%) sau nemultumita (47%) de activitatea guvernului in combaterea coruptiei. Sanatatea ocupa locul doi, 78% dintre respondenti fiind foarte nemultumiti...   (127 afisari)
  2006-08-22 14:23 
   (33 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Nastase, Stolojan si Basescu naufragiaza... (3684 afisari)
 E unul care toarna mai dulce decat mine? (3660 afisari)
 Antonescu in captivitatea sovietica (3429 afisari)
 Manastirea Cernica, si cu proprietatile furate, si batjocorita! (2605 afisari)
 Ioan GROSAN: Era ticalosilor (2487 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01401 sec.