Ziua Logo
  Nr. 3702 de marti, 15 august 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Dorin Tudoran, editorialist la ZIUA
Dorin Tudoran a intrat in echipa editorialistilor ziarului ZIUA. Primul sau articol va aparea maine. Dorin Tudoran s-a nascut pe 30 iunie 1945, la Timisoara si este absolvent al Facultatii de Limba si Literatura Romana a Universitatii din Bucuresti, promotia 1968. Este Senior Director pentru Comunicare si Cercetare si membru al conducerii executive a fundatiei internationale IFES, Washington D.C., redactor sef al trimestrialului Democracy at Large. Tudoran a publicat...   (1431 afisari)      15 comentarii
Sarbu: "Toata lumea negociaza cu toata lumea"
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu a sustinut, ieri, intr-un interviu acordat RFI si preluat de Rador, ca au loc discutii neoficiale in vederea realizarii unei aliante fie cu democratii, fie cu liberalii, mentionand ca in aceste negocieri sunt implicati diversi parlamentari si alesi locali. "Se discuta pe mai multe paliere, planuri, oameni, la nivel de judet, la nivel de Parlament. Toata lumea discuta. Dar pe mine ce m-a deranjat e aceasta jignire pe care...   (373 afisari)
Reformarea UDMR
Ministrul Comunicatiilor, Nagy Zsolt, si deputatul Kelemen Hunor sustin reformarea UDMR prin restructurarea structurilor interne ale Uniunii care sa duca la o mai mare eficienta a activitatii si prin largirea bazei de selectie pentru Consiliul Reprezentantilor Unionali (CRU). "Propunem reformarea structurii interne, in special a structurii decizionale pentru a o face capabila de reactii mai rapide. Este nevoie de largirea bazei de selectie pentru CRU, miniparlamentul UDMR, un for...   (272 afisari)
Precizarile Insomar
INSOMAR a precizat ieri, intr-un comunicat remis presei, ca raportul de cercetare trimis mass-media duminica include date statistice din doua sondaje efectuate de acest institut in doua luni calendaristice diferite: iulie si august 2006. Astfel, cercetarea privind sanctionarea activitatilor de politie politica presupuse a fi desfasurate de oameni politici in perioada de dinainte de 1990 a fost facuta in luna iulie, iar restul temelor au fost realizate in luna august. Potrivit...   (613 afisari)
Stiri pe scurt
Jurnalul lui Ahmadinejad
Presedintele iranian, Mahmud Ahmadinejad (foto), si-a lansat un jurnal pe Internet. Prima insemnare cuprinde amintiri din copilarie, prezentate prin prisma antiamericanismului binecunoscut al liderului de la Teheran. Ahmadinejad isi exprima nemultumirea fata de amestecul american in Iran, chiar in perioada in care el urma cursurile scolii elementare. Autorul confesiunii electronice povesteste cum, in clasa I - pentru copiii in jur de sapte ani - citea ziarele,...   (689 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Vin patru bombe de la SIE (4944 afisari)
 Lavinia Sandru: Mona Musca a fost sacrificata de Cotroceni (4838 afisari)
 Reteaua muribunzilor (3747 afisari)
 Operatiune de compromitere a dreptei? (3588 afisari)
 N.C. MUNTEANU: Reabilitarea Securitatii (2833 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01034 sec.