Ziua Logo
  Nr. 3681 de vineri, 21 iulie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Tariceanu: "Dube cu geamuri, nu microbuze"
Premierul Tariceanu a atentionat Ministerul Transporturilor, in sedinta din aceasta saptamana a Guvernului, ca microbuzele pentru calatori arata "ca niste dube carora li s-au montat geamuri" si a cerut masuri ca Romania sa nu ajunga la situatia din Asia si Africa, unde soferul "se da jos pentru a impinge pasagerii pe usa". Premierul a atras atentia ca supraincarcarea microbuzelor peste limita admisa este o alta problema a transportului interjudetean si...   (6 afisari)      2 comentarii
Petrom da in judecata Petrotrans si Conpet
Petrom va incerca sa-si recupereze paguba de 45 de milioane de euro, provocata de disparitia din conducte a 54.500 tone de carburanti, inclusiv prin actionarea in instanta a celor doi transportatori de titei si produse petroliere, Petrotrans si Conpet, au declarat, pentru NewsIn, surse din Petrom. Potrivit acestora, Petrom a descoperit recent ca are pierderi totale de peste 54.000 de tone de produse petroliere dupa ce si-a pus ordine in contabilitate. "Pierderile...   (42 afisari)
Stiri pe scurt
Popescu dupa Mantog
Premierul l-a numit pe Cosmin Mihai Popescu, director de resurse umane si relatii publice in cadrul Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC). Popescu, secretarul general al filialei PD Gorj, va ocupa locul lasat vacant prin demisie de catre Ionel Mantog (PD), fost secretar de stat responsabil de resurse minerale si complexe energetice. Mantog a demisionat din functia de secretar de stat la jumatatea...   (41 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Remus Opris a fost urmarit de 38 de securisti (180 afisari)
 Caderea Omertei (131 afisari)
 Marea decapitare (114 afisari)
 "Ne-au scos noaptea in zapada, doar in pijamale" (82 afisari)
 Legea talionului (59 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00737 sec.