Ziua Logo
  Nr. 3661 de miercuri, 28 iunie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Tara pe cuptor
Canicula s-a instalat in toata tara, astfel ca temperaturile prognozate de meteorologi au fost atinse. La Miercurea Ciuc s-au inregistrat 32 de grade Celsius, valoare ce se apropie de maxima inregistrata in urma cu 44 de ani, in luna iunie, cand au fost 33 de grade. Diferenta dintre temperaturile inregistrate pe parcursul zilei si noptii este, insa, mare. Conform dr. Szilard Peter, seful Serviciului Judetean de Ambulanta Harghita, diferenta de temperatura intre dimineata si pranz...   (20 afisari)
Profii chiulesc la Bac'
Ministrul Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau, considera ca presedintii comisiilor de bacalaureat care nu s-au prezentat la examen sunt iresponsabili si este hotarat sa ii sanctioneze, conform legii, pe toti absentii. "Este de neacceptat ceea ce s-a intamplat. Am schimbat de nu stiu cate ori listele cu presedintii comisiilor de examen, cred ca aproape in toate judetele au fost probleme. Este inadmisibil ca un cadru didactic sa accepte statutul de presedinte de comisie,...   (9 afisari)      1 comentariu
Laboratoare strategice la Cantacuzino
Institutul Cantacuzino are, din iunie, un nou pavilion, obiectiv de importanta strategica in care functioneaza opt laboratoare de referinta ce pot identifica orice germen existent in Romania si care rezista la un seism de 8,5 grade, a declarat, ieri, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu. Pavilionul E a fost reabilitat printr-un program PHARE, cofinantarea statului roman fiind de 3,1 milioane de lei noi. Beneficiarul lucarilor de reabilitare, modernizare si...   (16 afisari)
Stiri pe scurt
Vara car
Pentru 2006, cu toata situatia prezentata, previziunile incep sa devina totusi optimiste. Turismul ar putea primi la a doua rectificare bugetara din acest an fonduri suplimentare de 18 milioane de euro, care se vor adauga la bugetul de 3,4 milioane de euro prevazut pentru acest an, a declarat presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Marian. El a mentionat ca fondurile vor fi alocate atat pentru dezvoltarea turismului intern, cat si pentru promovarea...   (14 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Explozie pe piata farmaceutica romaneasca (804 afisari)
 Ana Pauker pe peretele lui Ungureanu (762 afisari)
 Dispozitie de restituire de imobil "semnata ca primarul" (662 afisari)
 Reteaua George Soros in Romania (605 afisari)
 Consilierii PNL au trantit proiectele lui Videanu (482 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02867 sec.