Ziua Logo
  Nr. 3650 de joi, 15 iunie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Razboi PC-PD in Ministerul Economiei
-- Pedistul Ionel Mantog, secretar de stat in MEC, si-a dat ieri demisia, nu inainte insa de a-si acuza seful, ministrul conservator Seres (foto), ca a transformat ministerul intr-o divizie a grupului GRIVCO * Cu o zi inainte, Seres ii ceruse premierului Tariceanu sa il demita pe Mantog, in curs fiind si o ancheta
Secretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului Ionel Mantog (PD) a demisionat, ieri, din functie, acuzandu-l pe ministrul Codrut Seres (PC)...   (34 afisari)
Creditul ipotecar, preferatul romanilor
-- Ritmul de crestere al creditelor pentru case va fi in urmatorii ani superior celui inregistrat de creditele de consum
Ritmul de crestere a creditelor de consum se va mentine, in urmatorii ani, superior celui inregistrat de imprumuturile acordate firmelor, dar va fi devansat de creditele ipotecare, apreciaza bancherii si reprezentantii altor institutii din domeniul financiar, informeaza Mediafax. "Dupa ce au cumparat electrocasnicele de care aveau nevoie,...   (58 afisari)
Eximbank ajuta IMM-urile si exportatorii
Banca de export-import a Romaniei Eximbank a anuntat ieri, lansarea a doua produse bancare pentru intreprinderile mici si mijlocii si un nou produs destinat exportatorilor. Produsele destinate IMM sunt compensatia de dobanda si microgarantia, iar pentru exportatori a fost introdus un credit in lei. "Compensatia de dobanda vine sa inlocuiasca bonificatia acordata de banca pana in luna iunie a anului 2005, pe care Consiliul Concurentei a considerat-o un ajutor...   (17 afisari)
Stiri pe scurt
Incident aviatic
Ieri, la ora 14.25, pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa, un avion de tip LEAR JET 60, cu numar de inmatriculare OE-GFA, operat de Compania Jet Alliance (Austria), a parasit pista, dupa aterizare. La bord se aflau 3 membri ai echipajului si un pasager. In urma evenimentului nu s-au inregistrat raniti. Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului a instituit o comisie de ancheta, condusa de seful Inspectoratului Aviatiei Civile, Vasile Tocu,...   (740 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Lista lui Soros (2048 afisari)
 Jaf din banii persoanelor cu handicap (1465 afisari)
 Stiri pe scurt (740 afisari)
 Angajamentul turnatorului din Comertul Exterior (495 afisari)
 Este timpul sa vorbim despre migratie (446 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00971 sec.