Ziua Logo
  Nr. 3625 de miercuri, 17 mai 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
»  
Raportul de tara: munitie pentru Basescu
Amenintare de la Viena
Presedintele regaseste aceleasi stegulete din octombrie
Presedintele Traian Basescu atentioneaza institutiile statului, in mod deosebit ministerele si agentiile guvernamentale, asupra recomandarilor din Raport, in primul rand in domeniile care sunt marcate cu sintagma "serious concern", respectiv trei de la capitolul Agricultura si unul de la capitolul Impozitare. Presedintele va continua, conform prerogativelor constitutionale,...   (43 afisari)
     17 comentarii
Batalia pe Ceahlau
ZIUA prezinta prima retrocedare a unui munte din Romania. Familia Sturdza a redobandit, prin hotararea Comisiei Judetene de Fond Funciar (CJFF) a judetului Neamt, o mare suprafata de teren forestier, situat in Muntii Ceahlau. Decizia CJFF poate fi atacata in justitie de eventualii contestatari. Cei sase mostenitori ai Domnitorului Strudza, Dimitrie, Gheorghe, Eric, Mihai, Elena Sturdza si Greta Marie Kristine Kvaal au revendicat Domeniul Hangu avand o suprafata de peste 27 de...   (452 afisari)      38 comentarii
Macel de aderare
Intoarcerea ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, de la Berlin, mai devreme decat era preconizat, s-a lasat cu cereri de demiteri pentru capii veterinarilor. Ministrul a anuntat ca va solicita premierului, singurul in masura sa decida, schimbarea sefului veterinarilor pe tara si a adjunctului sau, pentru proasta gestionare a situatiei de la Codlea. Ministrul a avut grija sa mai linisteasca populatia cu privire la carnea de pasare de pe piata, fara prea multe argumente, dar...   (251 afisari)      1 comentariu
Terenul Catedralei Neamului este revendicat
Un sfert din amplasamentul alocat de stat Patriarhiei pentru construirea Catedralei Neamului este revendicat de fostii proprietari, procedurile de avizare pentru realizarea edificiului fiind blocate, precizeaza Mediafax.
Potrivit juristilor municipali, aceste solicitari de revendicare dateaza din anul 2001, insa amplasamentul din curtea Casei Poporului nu putea fi retrocedat in natura, acesta fiind domeniul public al statului. Concret, cei 61 de solicitanti...   (4 afisari)
     5 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ingineria Streinu Cercel (2182 afisari)
 Batalia pe Ceahlau (452 afisari)
 Macel de aderare (251 afisari)
 Stiri pe scurt (223 afisari)
 Motorul fiscal (163 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01758 sec.