Ziua Logo
  Nr. 3625 de miercuri, 17 mai 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Taxa pe viciu incurca planurile BNR
-- Influenta taxei asupra preturilor de consum ar putea urca inflatia la 6,8% * "Tinta" pentru acest an ramane, totusi, fixata la maxim 6%
Tinta de inflatie pentru anul 2006 ramane la 5%, plus/minus un punct, desi se anticipeaza o iesire din intervalul de dezinflatie optim, incepand cu luna mai, odata cu cresterea taxelor indirecte la alcool si tutun, a declarat, ieri, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. "Din calculele realizate cu datele din prezent, anticipam un...   (16 afisari)
Fonduri de investitii au preluat 15% din Condmag Brasov
Unul dintre actionarii principali ai Condmag Brasov, Mihai Craciun, a vandut mai multor fonduri de investitii 15% din actiunile companiei, valoarea totala a tranzactiei fiind de circa sase milioane de euro, se arata intr-un comunicat al companiei. Unul dintre cumparatori este fondul de investitii Middle Europe Investments, care a preluat 5% din titlurile Condmag, pentru doua milioane de euro. Pretul pe actiune a fost de 0,8 lei pentru toate...   (15 afisari)
10.000 de clienti EUfonika
Serviciul de telefonie fixa EUfonika, lansat de compania Combridge SRL Sfantu Gheorghe in urma cu doua luni, are in prezent peste 10.000 de clienti, tinta companiei pentru acest an fiind atingerea unui numar de 100.000 de clienti, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, directorul general al companiei, Levente Csenteri. Potrivit acestuia, din totalul de clienti persoane fizice ai serviciului, 20% sunt din Bucuresti, 19% din orasele Cluj, Timis si Hunedoara, iar cea...   (14 afisari)
Taubman: "Proasta infrastructura alunga investitorii"
Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Nicholas Taubman (foto), a avertizat, ieri, ca nerezolvarea problemei coruptiei si dezvoltarea insuficienta a infrastructurii de transport din Romania ar putea determina companiile internationale sa-si reorienteze investitiile catre alte tari. In acest sens, oficialul a atras atentia ca Romania se plaseaza in urma statelor Uniunii Europene in ceea ce priveste infrastructura de transport, ceea ce a determinat...   (6 afisari)      5 comentarii
Parteneriat termo-hidro
-- Printr-un parteneriat cu Hidroelectrica, complexul energetic Turceni a realizat venituri suplimentare
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a anuntat, recent, ca, in urma unei anchete a Corpului de Control s-a constatat ca complexele energetice Rovinari si Turceni au livrat insemnate cantitati de energie unor companii private care, la randul lor, au revandut aceasta energie catre Electrica. Preturile practicate in relatiile contractuale cu acesti intermediari au fost...   (10 afisari)
Stiri pe scurt
Conferinta dealerilor LG
La Sala Palatului s-a desfasurat, ieri, a doua conferinta nationala a dealerilor LG Electronics, ocazie cu care au fost prezentate ultimele aparate de inalta tehnologie pentru uz casnic, dispozitive electronice si de telecomunicatii. La eveniment a fost prezentata si noua strategie a companiei, Blue Ocean Strategy, prin care LG se angajeaza sa maximizeze profitul partenerilor, prin acordarea sprijinului sau total in activitatile de vanzare si sa ajute piata...   (9 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ingineria Streinu Cercel (2182 afisari)
 Batalia pe Ceahlau (452 afisari)
 Macel de aderare (251 afisari)
 Stiri pe scurt (223 afisari)
 Motorul fiscal (163 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01893 sec.