Ziua Logo
  Nr. 3622 de sambata, 13 mai 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Avarie la RomTelecom
O parte din apelurile initiate ieri de clientii unor operatori de telefonie mobila catre serviciul de urgenta 112 nu au ajuns la destinatie, cauza fiind problemele aparute in reteaua RomTelecom, a declarat pentru Mediafax directorul general al Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Marcel Opris. "Pentru aproximativ o ora, clientii unor operatori de telefonie mobila au fost in imposibilitatea sa apeleze serviciul 112. Situatia a fost generata de problemele aparute in...   (16 afisari)
Autostrada Transilvania sta sa plece
Ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely, estimeaza ca lucrarile la autostrada Transilvania vor incepe "cat de curand", dat fiind ca in contul companiei constructoare vor intra sume importante de bani in aceasta saptamana. "In ceea ce priveste autostrada Transilvania, in contul companiei intra banii saptamana aceasta si vor reporni lucrarile, deci lucrurile incep sa se miste. Ei au un grafic facut, trebuie sa vina inapoi...   (17 afisari)      1 comentariu
Suspiciune de gripa aviara la Brasov
Testele preliminare efectuate pe probe recoltate de la pasari din localitatea Hurezu din judetul Brasov au iesit pozitive pentru gripa aviara, in localitate fiind instituita carantina, dupa ce ultimul focar din cele 53 semnalate in Romania fusese inchis la 21 aprilie, a anuntat ieri Ministerul Agriculturii. "Institutul de Diagnoza pentru Sanatate Animala a identificat, ieri, o suspiciune de gripa aviara, in urma unui test efectuat pe probe prelevate de la gaini...   (5 afisari)      1 comentariu
Garda Financiara in greva
Comisarii Garzii Financiare, membri ai Sindicatului National al Functionarilor Publici (SNFP), s-au aflat ieri, timp de doua ore, in greva de avertisment, protestand astfel fata de faptul ca nu a fost reglementat inca Statutul comisarului de Garda Financiara si ca nu sunt dotati corespunzator. Protestul a inceput la ora 8.30 si s-a incheiat la 10.30, si reprezentand, potrivit declaratiei lui Sebastian Oprescu, presedintele SNFP "o presiune pentru ministrul Finantelor Publice,...   (115 afisari)
Implicat, nu asistat
Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Handicap organizeaza, in perioada 14 - 16 mai 2006, Conferinta Regionala privind dizabilitatea, denumita "Implicat, nu asistat!". Evenimentul va avea loc la Constanta si face parte din seria de manifestari organizate de tara noastra sub egida presedintiei Comitetului de Ministri al Consiliului Europei, pe care o detine Romania. Conferinta are ca tema "imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu handicap in Europa in perioada 2006-2015",...   (6 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Minunea parintelui Ilarion Argatu (4098 afisari)
 Agentul Volodea (1406 afisari)
 Amintiri despre Alexandru Paleologu (620 afisari)
 Ofiterul care a depus plangere impotriva SRI a facut congestie cerebrala (566 afisari)
 Mega-afacerea melcilor - teapa italiana (381 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00910 sec.