Ziua Logo
  Nr. 3607 de sambata, 22 aprilie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Explodeaza deficitul
-- Dezechilibrul contului curent al balantei de plati a depasit 1 miliard de euro in primele 2 luni din 2006
Contul curent al balantei de plati a inregistrat, in primele doua luni ale acestui an, un deficit de 1,018 miliarde de euro, mai mare cu 80,5% decat in perioada similara a anului 2005, a anuntat, ieri, Banca Nationala a Romaniei. Potrivit bancii centrale, aceasta situatie este determinata, in principal de accentuarea deficitului balantei comerciale. Deficitul balantei...   (5 afisari)      1 comentariu
Unitatea 2 mai "inghite" 217 milioane de euro
Guvernul a mandatat ministerul Finantelor Publice sa contracteze imprumuturi pentru continuarea si terminarea lucrarilor la Unitatea 2 Cernavoda, a declarat ieri purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu. "Sumele necesare pentru finalizarea lucrarilor si punerea in functiune a Unitatii 2 de la Cernavoda sunt de 122 milioane euro. De asemenea, este necesara si asigurarea sumei de 95 milioane euro pentru achizitionarea de apa grea", a precizat...   (8 afisari)      1 comentariu
Centru regional Alcatel in Romania
Alcatel Romania intentioneaza sa participe la o eventuala licitatie pentru realizarea cablului submarin de inalta tensiune intre Romania si Turcia, pentru inserarea de fibra optica in vederea utilizarii cablului ca infrastructura pentru transmisia de date, a aratat ieri presedintele-director general al companiei, Dan Bedros, intr-o conferinta de presa.
Alcatel a colaborat si anterior cu Transelectrica, in cadrul companiei Teletrans, care care ofera servicii de...   (8 afisari)
Stiri pe scurt
Proiecte de "lustruire"
Bugetul Agentiei pentru Strategii Guvernamentale a fost suplimentat cu suma de 4 milioane lei RON pentru finantarea a patru noi proiecte, potrivit unei Hotarari adoptate de Executiv in sedinta din 19 aprilie. Cele patru proiecte au ca obiective scaderea cazurilor de mica coruptie in institutiile publice, imbunatatirea imaginii Romaniei, explicarea si familiarizarea locuitorilor de la sate cu problematica integrarii europene, optimizarea politicilor publice...   (162 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Genocidul armean din perspectiva romaneasca (1594 afisari)
 "Evanghelia dupa Iuda" (676 afisari)
 Padurea Baneasa defrisata cu romi (504 afisari)
 De ce intarzie razboiul cu Iranul? (329 afisari)
 Pe sub mana (300 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00833 sec.