Ziua Logo
  Nr. 3606 de vineri, 21 aprilie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
La mila Dunarii
-- Debitul fluviului este stationar, dar se asteapta sa creasca din nou * Autoritatile continua sa bata campii si spera sa scape de corvoada in weekend
Problemele cauzate de inundatii ar putea continua sa apara pana la inceputul saptamanii viitoare, chiar daca nivelul Dunarii nu mai creste, a declarat, ieri, la Galati, ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu, informeaza Mediafax. "In acest moment, situatia este stabilizata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne relaxam....   (43 afisari)
Jale pe Valea Prahovei
Primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea, a tras ieri un nou semnal de alarma asupra situatiei riscante in care se afla DN1. "Vin Sarbatorile si nimeni nu intervine, Sinaia poate sa ramana izolata de Pasti", a afirmat ieri primarul. Acesta a explicat ca Drumul European 60 - DN1 la km 114+600 este intr-o stare extrem de avansata de degradare. Din cauza ploilor abundente si a alunecarilor de teren in partea carasobila a drumului au aparut fisuri de 10 cm latime pe o distanta de...   (30 afisari)
Perlele turismului la canal
-- Predeal, Poiana sau Bran isi pot pierde statutul din caza canalizarilor in ruina
Multe statiuni turistice, cum ar fi Poiana Brasov, Predeal si Bran, risca sa ramana fara statutul de "Statiune Turistica" in momentul aderarii Romaniei la UE. Potrivit Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), acest lucru este posibil deoarece respectivele localitati nu indeplinesc o parte dintre normele europene, precum buna functionare a sistemului de canalizare. Criteriile...   (27 afisari)
Birocratia ucide cu zile
-- Un barbat pe jumatate paralizat este plimbat cu targa intre Primarie si spital * Nici una dintre cele doua institutii nu considera de competenta lor acest caz
Un pacient pe jumatate paralizat, internat trei saptamani in Spitalul Judetean Bacau si externat ieri, a fost plimbat cu ambulanta timp de patru ore intre unitatea spitaliceasca si Primaria din municipiu fiindca nici una dintre cele doua institutii nu-l considera a fi un caz de competenta sa. Viorel Buga, 42 de ani,...   (36 afisari)
Stiri pe scurt
Final de aviara
Focarele de gripa aviara din localitatile Grivita, judetul Ialomita, si Florica, judetul Braila, au fost inchise ieri, astazi urmand sa fie lichidat si ultimul focar din cele 53 identificate in Romania, se arata intr-un comunicat al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA). "Ultimul focar de gripa aviara, cel din localitatea Deleni - judetul Constanta se inchide vineri", precizeaza comunicatul. Laboratorul National de Referinta...   (280 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Scornicestiul fara Ceausescu! (1341 afisari)
 A aparut revista Spy (1289 afisari)
 Ingropaciunea crestineasca a lui Petru Groza (971 afisari)
 "D'ale Carnavalului", primul "Film de colectie" (963 afisari)
 Groparii lui Panait (405 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01019 sec.