Ziua Logo
  Nr. 3588 de vineri, 31 martie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Furtuni si inundatii peste Romania
Furtunile si ploile abundente din ultima zi au produs pagube importante in 17 judete ale tarii, evacuarea populatiei din mai multe localitati, ranirea a doua persoane si disparitia alteia, pe un lac din Hunedoara, informeaza Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, precizeaza Mediafax. Vantul a afectat alimentarea cu energie electrica pentru 200 de localitati, cele mai multe fiind in Dambovita (19 localitati). Cel mai grav este ca, in judetul Hunedoara,...   (73 afisari)
Moody's tine de rating
-- Agentia este singura care continua sa plaseze Romania in randul statelor care prezinta riscuri pentru investitori * Decizia este motivata prin "actiunile uneori incoerente de politica macroeconomica, recentele reduceri ale impozitelor si unele dezechilibre"
Agentia de evaluare financiara Moody's a confirmat ieri calificativul acordat Romaniei, aratand ca perspectiva de imbunatatire a acestui rating continua sa ramana pozitiva, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor....   (17 afisari)
Editurile sesizeaza DNA in scandalul manualelor
-- Ele sunt nemultumite de modul in care Ministerul Educatiei a facut evaluarile manualelor scolare pentru clasa a IV-a
Asociatia Editurilor cu profil Pedagogic si Cultural (AEPC) a anuntat ieri, ca va sesiza Departamentul National Anticoruptie (DNA) in legatura cu modul in care Ministerul Educatiei a facut ultimele evaluari ale manualelor scolare pentru clasa a IV-a valabile in urmatorii trei sau chiar opt ani. "Evaluarea se face neprofesional, criteriile...   (6 afisari)
Primaria leaga Colentina de Pantelimon
-- Cele doua cartiere vor fi legate printr-o noua artera de circulatie si un pasaj suprateran * Licitatiile au intrat in linie dreapta la Primaria Capitalei * Astazi se deschid ofertele pentru construirea Pasajului Basarab
Primaria Capitalei va face legatura intre cartierele Colentina si Pantelimon printr-o noua artera de circulatie si un pasaj suprateran, construite intre capatul strazii Doamna Ghica si bulevardul Chisinau. Constructia noii artere va incepe...   (54 afisari)
CNVM reduce tarifele si cotele percepute
Tarifele si cotele percepute de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) vor fi diminuate, una dintre modificari vizand si aplicarea unor cote diferentiate la ofertele publice de vanzare a valorilor mobiliare. Regulamentul anterior, aprobat anul trecut, stabilea o singura cota, de cel mult 0,5% din valoarea ofertelor publice de vanzare. Potrivit unui comunicat al Comisiei, cota din valoarea ofertelor publice de vanzare efectuate in vederea admiterii...   (1 afisare)
Ancheta europeana pe drepturile de autor
Comisia Europeana a deschis o ancheta impotriva societatilor SACEM, din Franta, si GEMA, din Germania, pentru abuz de pozitie dominanta, pentru pozitiile de monopol absolut pe care le detin in calitate de unici colectori ai drepturilor muzicale de autor din cele doua tari. Ancheta este condusa de Neelie Kroes, Comisarul European pentru Competitie si se bazeaza pe doua procese pe care cele doua organisme de gestiune colectiva (OGC) le-au pierdut, dupa ce au...   (3 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
Agricultorii la miting
Cateva mii de agricultori sunt asteptati sa participe, marti, 4 aprilie, la un mars organizat in Capitala, pentru a protesta fata de politica agricola promovata de Guvern, a anuntat Tudor Dorobantu, secretar general al federatiei sindicale Agrostar, ieri, intr-o conferinta de presa. La miting si-au anuntat participarea si reprezentantii Ligii Asociatiei Producatorilor Agricoli din Romania si ai Patronatului Roman al Carnii de Porc. Reprezentantii acestor organizatii...   (12 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Autostrada expirata (304 afisari)
 Conspiratia Gojdu dejucata (108 afisari)
 Miscari europene ce pastreaza intacta vechea Romanie (85 afisari)
 Rasturnare de situatie in cazul Larisa Chelaru (76 afisari)
 Furtuni si inundatii peste Romania (73 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01194 sec.