Ziua Logo
  Nr. 3588 de vineri, 31 martie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
PNL prefera Teatrul
-- Mai multi liberali au lasat balta Parlamentul pentru o manifestare de partid
PNL si-a lansat ieri cu surle si trambite, in frunte cu premierul Tariceanu, proiectul "Liberalii pentru Romania", axat pe reforma rurala si pe cea a sistemului de sanatate. La evenimentul gazduit de Teatrul National Bucuresti (TNB), au luat parte lideri ai partidului, multi parlamentari, dar si cateva sute de reprezentanti PNL din teritoriu.
Cu mic cu mare, liberalii au urcat pe scena TNB pentru...   (6 afisari)
     1 comentariu
Natiune si ratiune (III)
Bogdan Aurescu, membru supleant al Comisiei de la Venetia din 2002 si expert in probleme juridice internationale ne-a transmis o ampla analiza referitor la efectele juridice ale Recomandarii 1735 promovate de senatorul Frunda in cadrul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei. Publicam astazi a treia si ultima parte a acestei analize. Mentionam ca titlul corect al partii a doua a prezentei analize era "Autonomia teritoriala a fost respinsa de Consiliul Europei" si apartine...   (17 afisari)      1 comentariu
Asociatia "21 Decembrie 1989" cere excluderea lui Iliescu
Geoana, amenintat cu dezvaluiri despre familia sa
Presedintele Asociatiei "21 Decembrie 1989", Doru Maries, i-a cerut, ieri, intr-o conferinta de presa, presedintelui Partidului Social Democrat (PSD), Mircea Geoana, sa il excluda din partid pe Ion Iliescu, in caz contrar urmand sa suporte unele dezvaluiri privind familia sa, informeaza Rompres. Asociatia "21 Decembrie 1989" cere in mod expres excluderea din PSD a senatorului Ion Iliescu...   (8 afisari)      10 comentarii
Masuri impotriva violentei pe stadioane
Senatorii au aprobat ieri Ordonanta privind prevenirea violentei pe stadioane si in timpul competitiilor sportive. Potrivit textului adoptat, suporterii echipelor sportive care intra in tribune cu benere cu insemne obscene, care manifesta acte de huliganism sau ii agreseaza pe ceilalti spectatori vor fi sanctionati cu suspendarea dreptului la acces pe stadion pe o perioada stabilita de o instanta judecatoreasca. De asemenea, spectatorilor le este interzis...   (6 afisari)
Stiri pe scurt
Orban, aparat
Conducerea Organizatiei Femeilor Liberale din Alba i-a luat apararea ieri presedintelui PNL Bucuresti, Ludovic Orban, incercand sa-l scuze pentru declaratiile facute saptamana trecuta, referitoare la Raluca Turcan, Mioara Mantale si Elena Udrea. Sefa liberalelor din Alba, Elena Ignat, a declarat ca Organizatia pe care o conduce considera ca opinia exprimata de Ludovic Orban, in stilul sau personal, este "regretabila", deoarece acesta "este recunoscut ca un lider politic...   (14 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Autostrada expirata (304 afisari)
 Conspiratia Gojdu dejucata (108 afisari)
 Miscari europene ce pastreaza intacta vechea Romanie (85 afisari)
 Rasturnare de situatie in cazul Larisa Chelaru (76 afisari)
 Furtuni si inundatii peste Romania (73 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00953 sec.