Ziua Logo
  Nr. 3568 de miercuri, 8 martie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Pe urmele lui Sadoveanu
In Romania, multe proiecte culturale sfarsesc inainte de-a fi inceput, altele se sting dupa una sau doua iesiri in lume. Situatia cea mai greu de inteles este ca, dupa ani de truda si, de ce nu?, de prestigiu cu un asemenea proiect, sa asisti la un moment dat la agonia si la disparitia lui.
Increzatoare in fortele proprii si in cele ale unor semeni care produc, definesc si stimuleaza cultura, nou infiintata "Fundatia lui Bucur'', prin excelenta initiativa a vicepresedintei...   (89 afisari)
     2 comentarii
(Re)cunoasteti autorul
Ma simt reconfortat cand ii citesc pe cei tineri
Paul Vinicius, de curand, la Muzeul National al Literaturii Romane s-a lansat cartea de teatru "Colonia graffiti", carte care motiveaza intrarea ta in zona mai putin batatorita a dramaturgiei. Ti-au prezentat volumul, vorbind cu multa caldura si implicare in fenomenul teatral, Catalina Buzoianu, Horia Garbea si Ion Carmazan.
"Colonia graffiti" este volumul meu de debut in teatru, surprinzandu-mi prietenii si colegii literari...   (8 afisari)
Revista presei culturale
"Feed back", revista de experiment literar, an II, nr. 8-9, editata de Editura Princeps Edit din Iasi. Aflata sub semnul enciclopedismului, "Feed back" afiseaza rubrici de poezie, dramaturgie, proza, eseu, istorie literara, literatura universala, manifeste sau anchete literare. Demna de o cauza universitara, revista condusa de Daniel Corbu se remarca prin caracterul didactic, retiparind pagini de poezie de acum cativa ani (Marcel Tolcea, Dan Sociu), iar, pentru cine doreste...   (30 afisari)
   (121 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Si procurorii se revolta (491 afisari)
 Scandal intre catolici si ortodocsi (164 afisari)
 Nou esec pentru procurorul Ioan Moldovan (158 afisari)
 Reginele soldat (151 afisari)
 Stiri pe scurt (121 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00828 sec.