Ziua Logo
  Nr. 3561 de marti, 28 februarie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Editorial
»  
Cine va invinge? Basescu sau liberalii?
Motto: Nici un fel de santaj penal nu-mi pune pumnul in gura.
Fiindca securea de razboi a fost scoasa, liberalii anuntand intentia lor de a promova o modificare a Constitutiei care sa diminueze dramatic atributiile prezidentiale, pana la a-l transforma pe Basescu din "presedinte jucator" in "presedinte decor", iar seful statului riposteaza dur, la randul sau, este momentul sa ne punem o intrebare. Care pe care? Daca s-a declansat un razboi si nu asistam...   (11 afisari)
     18 comentarii
Logica perversa a unui mesaj amenintator
Un cunoscut analist britanic ne transmite un mesaj amenintator: intrucat stanga romaneasca nu accepta o "justitie originala", Romania risca sa nu fie primita in UE (sic!).
Demonstratia acestei ipoteze aiuritoare porneste de la apropiata vizita la Bucuresti a misiunii grupului socialist al Parlamentului European formata din influentii domni Wiersma (Olanda) si Swoboda (Austria). Analistul cu pricina crede a sti ca respectiva misiune ar fi avut drept scop...   (5 afisari)
     13 comentarii
De pe culmile cleptocratiei!
Pentru ca nu are nimic de ascuns, Adrian Nastase i-a invitat pe seful Departamentului Anticoruptie si pe ministrul Justitiei la o cafea, la ferma de la Cornu sau in blocul din Zambaccian, unde ar vrea procurorii sa faca o perchezitie. Invitatia a fost lansata in discursul din comisia juridica, pe cand se analiza cererea de perchezitie a celor doua case. Un discurs de om onest, gata sa sacrifice o cafea, un Kent pentru invitati importanti. Cei doi n-au dat curs invitatiei....   (14 afisari)      8 comentarii
Ticalosi impotriva sistemului ticalosit
"Fa-te frate cu dracu' pana treci puntea". Cam asa as rezuma eu strategia presedintelui Traian Basescu in lupta impotriva coruptiei. Este posibil ca liderul de la Cotroceni sa nu aiba alternative. Jocul ramane, insa, unul extrem de periculos.
Numai cineva extrem de naiv ar fi putut crede, in decembrie 2004, ca schimbarea puterii va aduce automat dupa sine o purificare a intregii societati romanesti. Era evident ca "grupurile de interese" transpartinice vor...   (11 afisari)
     14 comentarii
Sinistratii guvernarii eficiente
"A fi politician nu inseamna ca nu mai esti om" - Anca Boagiu, Ministrul Integrarii Europene
Adanca gandire, cinste cui i-a strafulgerat prin cap! Zicerea aceasta poate fi integrata in baza de date a intelepciunii politicianului de tip nou, dedicat plenar atat actiunii de partid si comandantului suprem, cat si vietii intime de familie, aceasta din urma fiind cunoscuta ca fiind si celula de baza a societatii de dinainte.
Acestea fiind spuse, sa aplicam ce spuse...   (3 afisari)
     2 comentarii
La judecata zilei
Saltul de saltimbanc politic, de la PNL la PD, al unei blonde, careia i se acorda mult prea multa importanta, a reactivat degradanta problema a migratiilor unora dintr-un partid in altul. Prin aceasta manevra, traseistul se demasca a fi lipsit de caracter si crez politic, manat doar de orgolii si de abilitatea de castiguri, iar partidul care-l primeste dovedeste ca este lipsit de deontologie si interesat doar de cantitatea, si nu de calitatea membrilor sai. Problema nu este de...   (3 afisari)      8 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Angajatii de la Spalarea Banilor semnaleaza aceleasi abuzuri ca ZIUA (458 afisari)
 Sebastian Vladescu ne ia de prosti (242 afisari)
 Primaria Capitalei se scufunda (237 afisari)
 Jaf in stil mafiot la Constanta (132 afisari)
 Bomba Bastroe explodeaza din nou (102 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01174 sec.