Ziua Logo
  Nr. 3540 de vineri, 3 februarie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Carpaciul Nicolaescu
-- Eugen cauta avocati sa repare Legile Sanatatii * Desi pachetul a fost deja aprobat de Guvern, ministrul vrea sa angajeze avocati privati care sa "identifice problemele si inadvertentele dintre diversele propuneri legislative" * Tot specialistii in avocatura urmeaza sa elaboreze normele metodologice
Eugen Nicolaescu cauta, mai nou, o firma de consultanta, pentru asistenta in vederea realizarii si implementarii pachetului de legi proaspat aprobat de Executiv.
Astfel pe site-ul...   (5 afisari)
     2 comentarii
Drepturi si obligatii ale lucratorilor romani in Italia
Romanii care lucreaza legal in Italia, au posibilitatea de a beneficia, in cazul unui accident la locul de munca, de salariu platit integral pana la revenirea la serviciu. Sumele cuvenite angajatilor ce au suferit accidente la locul de munca sunt acoperite, potrivit legislatiei italiene, in proportie de 60 - 75% de autoritati, iar restul de angajator. "In cazul in care ati avut un accident la locul de munca trebuie sa declarati evenimentul...   (10 afisari)
Experiment continuu
Legea Invatamantului se mai modifica un pic
Comitetul de lucru pentru modificarea Legii Invatamantului in sectiunea invatamantului superior se va reuni, in aceste zile, pentru a discuta asupra amendamentelor ce se impun a fi aduse actului normativ, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei si Cercetarii (MEdC), Mircea Muresan. Directorul Directiei Management Universitar a MEdC, Ion Ciuca, a declarat, la randul sau, ca printre modificarile avute in vedere figureaza...   (14 afisari)      1 comentariu
Datele simularii examenelor nationale
Ministerul Educatiei si Cercetarii (MEdC) a stabilit perioadele in care va avea loc simularea examenelor nationale, respectiv a testelor nationale si a bacalaureatului. Potrivit unui comunicat al MEdC, in acest an, simularea testelor nationale va avea loc in zilele de 2, 3, 6 si 10 martie, iar cea a bacalaureatului in 3, 4, 6 si 11 aprilie.
Simularile au dublu scop, pe de o parte asigurand familiarizarea elevilor cu situatia de examen, iar pe de alta parte...   (2 afisari)
Datorii la ADS
-- ADS are 65 de datornici necunoscuti * Ecarisajul este scos din nou la licitatie
Agentia Domeniilor Statului (ADS) poate recupera doar o treime din creante intrucat sansele de castig in procesele aflate in desfasurare sunt reduse, iar o parte din firmele cu datorii nu mai exista, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa directorul general al ADS, Barna Tanczos. "Avem sanse sa recuperam doar aproximativ 120 milioane de lei dintr-un total de circa 345 de milioane de lei", a afirmat...   (6 afisari)
Poluare in serie
O cantitate mare de acid sulfuric tehnic s-a scurs in pamant, dupa ce un rezervor in care se aflau aproape 80 de tone de substante toxice s-a fisurat, miercuri, in municipiul Hunedoara, informeaza Mediafax. Accidentul ecologic s-a produs la societatea Ecosid si se presupune ca peste o tona de acid sulfuric s-a scurs in pamant, dupa ce un rezervor in care se aflau aproape 80 de tone de substante toxice s-a fisurat. Incidentul a avut loc pe platforma siderurgica de la Hunedoara, in...   (17 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
Oprescu renunta la Elias
Medicul Sorin Oprescu a decis ieri sa renunte la sefia Spitalului Elias. Astfel, director a ramas Doina Dimulescu, numita recent de Academia Romana. Reamintim, presedintele Academiei, Eugen Simion, declarase, miercuri, la sfarsitul unei intalniri cu Sorin Oprescu, ca s-a ajuns la o "solutie echitabila si inteleapta" in ceea ce priveste spitalul si toata problematica legata de acest subiect. Oprescu a ramas director la Spitalul Universitar Bucuresti. (C.S.)
Padurea...   (43 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Stefan Iordache implineste 65 de ani (166 afisari)
 Recomandarea otravita (127 afisari)
 Statul a spart "Cumintenia pamantului" (116 afisari)
 Replici la cutremurul Basescu (59 afisari)
 Basescu asteptat la Cernauti "cu durere si speranta" (48 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.07196 sec.