Ziua Logo
  Nr. 3539 de joi, 2 februarie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Statul evazionist
-- Topul marilor datornici la buget este dominat de firme de stat * Restantele acumulate de primii 10 mari datornici se apropie de 500 de milioane de euro
Companiile de stat, in special cele din minerit, continua sa domine topul marilor contribuabili cu datorii la bugetul de stat. Mari contribuabili sunt considerate firmele a caror cifra de afaceri depaseste 500 miliarde de lei vechi. Insumate, restantele acumulate de primii 10 mari datornici din aceasta categorie se apropie de...   (8 afisari)
Vladescu - mai multi bani, dar fara terenuri
Valoarea sumelor in euro detinute de ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a crescut de peste patru ori dupa numirea in functie, in luna septembrie, potrivit declaratiei de avere semnata in 27 ianuarie, in care se mentioneaza ca seful Finantelor a vandut cotele detinute la doua trenuri. Vladescu are conturi curente in suma de 62.350 euro si 29.600 de lei, comparativ cu 13.369,9 euro si 21.219 lei anul trecut. Declaratia nu include valoarea...   (5 afisari)
Patronatele ataca taxele Sanatatii
Reprezentantii UGIR-1903 acuza Guvernul ca vrea sa introduca pe usa din dos tot felul de taxe si impozite care afecteaza grav mediul de afaceri si industria romaneasca. Este vorba, in principal, despre propusa taxa de 6,5% pentru contributia la asigurarile sociale de sanatate a celor care realizeaza venituri din drepturi de autor si despre taxa pe viciu. Potrivit industriasilor romani, nu este prima data cand o Lege (150/ 2002 privind asigurarile de sanatate)...   (21 afisari)
BA-CA: Amanarea privatizarii CEC, o decizie eronata
-- Analistii bancii austriece apreciaza ca interesul pentru ultima banca romaneasca de stat ar putea sa scada, gradul de saturatie al sectorului bancar fiind in crestere
Amanarea privatizarii Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) ar putea fi o decizie eronata, deoarece cresterea gradului de saturatie a sectorului bancar poate determina scaderea atractivitatii institutiei, se arata intr-un raport al Bank Austria Creditanstaldt (BA-CA). "Euforia...   (4 afisari)
Stiri pe scurt
Electroputere in prelungiri
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a prelungit, pentru a patra oara in ultimele luni, pana la 17 februarie, termenul de depunere a ofertelor pentru privatizarea societatii Electroputere Craiova. "In vederea asigurarii celor mai bune conditii pentru trecerea societatii in proprietate privata, este necesara o informare corecta, cat mai actuala, asupra situatiei economico - financiare la sfarsitul anului 2005, a tuturor celor cinci...   (5 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Santaj la magistrati (495 afisari)
 Urmasa lui Nostradamus (449 afisari)
 Rochii speciale pentru mirese gay (75 afisari)
 Basescu se duce la Kiev cu dosarele problema (67 afisari)
 Mafiotii! (36 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01635 sec.