Ziua Logo
  Nr. 3461 de luni, 24 octombrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Carantina lejera in Delta Dunarii
-- Restrictiile de circulatie in judetul Tulcea au fost ridicate, ramanand doar obligatia respectarii normelor igienico-sanitare impuse de medicii veterinari * In judetul Vaslui situatia inca se investigheaza
Restrictiile de circulatie catre localitatile tulcene Maliuc si Ceamurlia de Jos au fost ridicate, incepand de ieri, informeaza Rompres. Prima nava de pasageri urma sa opreasca, dupa doua saptamani, ieri, la Maliuc, conform deciziei Comandamentului Judetean Antiepizootic....   (7 afisari)
Model ungar pentru reabilitarea termica a cladirilor
Romania va urma modelul ungar in ceea ce priveste reabilitarea termica a cladirilor si isi va intensifica eforturile pentru atragerea de fonduri externe pentru acest proiect, a declarat ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely. "Una dintre principalele noastre preocupari se refera la reabilitarea termica a cladirilor. Facem lobby puternic la nivelul Uniunii Europene pentru a obtine fonduri pentru astfel...   (18 afisari)      2 comentarii
Primarii de municipii vor mai multa putere
Reuniti recent la Bistrita, la Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor din Romania, peste o suta de primari din tara, in frunte cu presedintele Asociatiei, Adriean Videanu, au propus largirea competentelor primarului in ceea ce priveste aparatul propriu, institutiile si serviciile publice pe care le conduce, virarile de credit, posibilitatea delegarii catre viceprimar a oricaror atributii fara nici un fel de restrictie. De asemenea, edilii au apreciat...   (7 afisari)
Centru de ingrijiri paleative
Primul Centru de ingrijiri paleative din Romania s-a inaugurat sambata, in comuna Voluntari. Initiativa apartine Fundatiei Sfanta Irina, care a reusit prin donatii publice si private sa ridice acest Centru de Terapie a Durerii, pentru asistarea medicala, sociala si spirituala a bolnavilor de cancer in stadiu avansat. La ceremonia de sambata au participat numerose cadre medicale, personalitati, oficialitati, ca si inalte fete bisericesti. Centrul, ridicat in Voluntari,...   (178 afisari)
Meteo
In general, cald
In tara
In regiunile din nordul si centrul tarii cerul va fi mai mult noros si indeosebi in cursul zilei va ploua local. |n restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala doar izolat. Vantul va sufla in general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, iar cele minime, mai scazute decat in noaptea precedenta, se vor incadra intre 2 si 10 grade, usor mai ridicate pe litoral.
La Bucuresti
Cerul va fi variabil, iar vantul...   (2 afisari)
     1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Legea Anti-Oprescu (1012 afisari)
 Programe TV (595 afisari)
 Atanasiu - adio, racani! (578 afisari)
 Procesul Comunismului (498 afisari)
 Riscul uniformizarii si necesitatea dialogului (289 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01745 sec.