Ziua Logo
  Nr. 3442 de sambata, 1 octombrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Raceanu s-a intors la MAE
Fostul diplomat roman Mircea Raceanu, condamnat la moarte de regimul comunist pentru pozitiile sale antitotalitare, a revenit la Bucuresti, pentru prima data dupa plecarea sa din tara de la inceputul anului 1990. Mircea Raceanu si-a lansat ieri la Ministerul Afacerilor Externe - institutie in care a lucrat trei decenii -, volumul "Cronologie comentata a relatiilor romano-americane".
Cu acest prilej, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Mark Taplin, a...   (36 afisari)
     4 comentarii
Biserica contribuie la reasezarea Romaniei in Europa
Orodoxia si valorile sale ocupa azi un loc de frunte in lume si, ca atare, poate contribui din toate punctele de vedere la reintregirea Europei, a subliniat Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PF Teoctist, la o dezbatere organizata ieri in Dealul Patriarhiei. Biserica are o importanta deosebita in reprezentarea Romaniei peste hotare, a declarat Parintele Patriarh, evidentiind faptul ca Ortodoxia are relatii foarte bune cu toate Bisericile din...   (82 afisari)      6 comentarii
Stiri pe scurt
Ambasadorul golanilor, evocat
Numarul 9 al revistei "Palatul de justitie", editata de Uniunea Juristilor din Romania si de Societatea "Titu Maiorescu", aduce un omagiu celui care a fost Alexandu Paleologu, personalitate de marca a vietii culturale romanesti ce s-a stins din viata la inceputul lunii septembrie. In articolul intitulat "Am fost colaboratorul ambasadorului golanilor", Ioan Bar, fost consul in Franta, vorbeste despre momentul intalnirii sale, la sediul misiunii diplomatice...   (9 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Paul Goma - intre Belleville si Bucuresti (774 afisari)
 Banii Romaniei in interesul Rusiei (221 afisari)
 "Reincadrarea" lui Paul Goma (125 afisari)
  Jurnalul galeriilor (106 afisari)
 Biserica contribuie la reasezarea Romaniei in Europa (82 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01510 sec.