Ziua Logo
  Nr. 3429 de vineri, 16 septembrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
»  
   (8 afisari)      5 comentarii
Romania la negocieri, cu voia Transnistriei
Romania ar putea fi admisa in formatul de negocieri pe marginea problemei transnistrene in calitate de observator, a declarat, miercuri, adjunctul ministrului de Externe transnistrean, Vitali Iankovski, transmite agentia "Rusia la zi". Afirmatia oficialului de la Tiraspol intervine in contextul in care reprezentantul special al Uniunii Europene pentru Republica Moldova, Adriaan Jacobovitz de Szeged a declarat, recent, ca tara noastra nu va fi prezenta...   (4 afisari)
Intalnire SRR - rabinul Hacohen
Marele rabin Menachem Hacohen, rabinul Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, a avut ieri la Templul Coral o intalnire cu Maria Toghina, presedintele director al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR) in cursul careia a fost abordata chestiunea redactorului SRR Bogdan George Radulescu, acuzat de antisemitism in raportul Comisiei Wiesel privind Holocaustul din Romania.
Maria Toghina a refuzat sa comenteze aceasta intalnire. Rabinul Menachem Hacohen a...   (5 afisari)
     8 comentarii
Adoptiile din Romania, in atentia Washingtonului
Departamentul de Stat al SUA isi manifesta in continuare ingrijorarea fata sistemul de adoptii si de protectie a copilului din Romania, a declarat secretarul de Stat Adjunct al SUA pentru Afaceri Consulare, Maura Harty, in urma audierilor pe tema statutului adoptiilor internationale din tara noastra, organizate, miercuri, de Comisia Helsinki, se arata intr-un buletin informativ al Ambasadei SUA la Bucuresti. Guvernul Statelor Unite insista de multa...   (3 afisari)      5 comentarii
Stiri pe scurt
Kasianov vrea locul lui Putin
Fostul premier rus, Mihail Kasianov (foto), intentioneaza sa candideze la functia de sef al statului in cadrul alegerilor din 2008, informeaza BBC. "Incepand de astazi, raspunsul meu este da", a fost replica lui Kasianov la intrebarea daca va candida la prezidentialele din 2008. "Pur si simplu nu pot sa intru intr-un con de umbra. La acest moment nu exista nici o persoana care sa initieze procesele politice necesare obtinerii unor rezultate pozitive,...   (4 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Stiri pe scurt (231 afisari)
 Tunul rusesc (71 afisari)
 Aplicatia "Demex 2005" (33 afisari)
 Guvernul a aprobat metodologia de despagubire a fostilor proprietari (31 afisari)
 Razboiul invizibil si "Pavel" Goma (30 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00906 sec.