Ziua Logo
  Nr. 3400 de sambata, 13 august 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
6,187 milioane pensionari in Romania
Numarul pensionarilor din Romania se cifra la 6,187 milioane de persoane, la finele primului trimestru al acestui an, in scadere cu 75.000 persoane fata de perioada similara a anului trecut, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica. Numarul pensionarilor de asigurari sociale de stat era de 4,606 milioane persoane, al celor din agricultura de 1,419 persoane si al celor din evidenta Secretariatului de Stat pentru Culte de 2.000 de persoane....   (55 afisari)      6 comentarii
RATB va circula din nou in Ilfov
Pana la inceperea anului scolar liniile RATB ar putea fi din nou operationale in judetul Ilfov, a declarat ieri, prefectul judetului ilfov, Marian Petrache (foto). El a precizat ca a pregatit, impreuna cu Primaria Municipiului Bucuresti, un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care sa se modifice OUG 86/2001 (aprobata prin legea 284/2002). In baza acestei legi, Consiliul General al Mucipiului Bucuresti (CGMB) a emis o hotarare prin care liniile RATB preorasenseti...   (14 afisari)
Politie pe lacul Snagov
Prefectul judetului Ilfov isi propune sa elaboreze un regulament al lacului Snagov care sa stabileasca ce ambarcatiuni pot patrunde in aceasta zona. Astfel, Prefectura judetului Ilfov impreuna cu Agentia Portuara vor intocmi o evidenta clara a ambarcatiunilor care trec pe lacul Snagov, precum si un studiu privind impactul "motoarelor" asupra mediului inconjurator. "Este posibil sa limitam capacitatea motoarelor barcilor cu motor de pe lacul Snagov. In functie de concluziile...   (9 afisari)
Fermele si abatoarele obligate sa aiba incineratoare proprii
Unitatile de crestere a animalelor si procesatorii de carne au obligatia sa detina instalatii proprii de neutralizare, respectiv procesare sau de incinerare/coincinerare, potrivit unei Ordonante adoptate de Guvern in sedinta din aceasta saptamana. In cazul in care nu detin astfel de instalatii, unitatile sunt obligate sa incheie un contract cu unitati de ecarisare autorizate si aprobate. Actul normativ prevede ca deseurile de origine animala...   (25 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Bomba Hadareni (807 afisari)
 Statele Unite sustin India, drept contrapondere la ascensiunea Chinei (415 afisari)
 "Calatoriile lui Gulliver", roman pornografic (74 afisari)
 Vama la concurs (68 afisari)
 "Glasnosti si perestroika" au fost create de KGB (60 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00801 sec.