Ziua Logo
  Nr. 3373 de miercuri, 13 iulie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Bucurestiul a transmis condoleante Londrei
Romania, expusa atentatelor
Presedintele Romaniei,Traian Basescu, a semnat ieri in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Marii Britanii, el declarand cu aceasta ocazie ca Romania este expusa unor atentate la fel ca orice alta tara democratica. "Romania este la fel de expusa ca orice alta tara democratica. Suntem o democratie aproape consolidata si atata timp cat esti o democratie devii o tinta pentru terorismul orb", a afirmat seful statului.
Dupa...   (2 afisari)
     2 comentarii
Copos dezminte retragerea din Guvern
Ministrul de stat Gheorghe Copos a precizat ca este ferm decis sa nu perturbe buna functionare a Guvernului prin retragerea sa din cadrul Executivului, afirmand ca informatiile aparute in presa privind demisia sa din functie sunt "eronate si total nefondate", transmite Mediafax.
"Imi exprim in continuare solidaritatea cu Guvernul si cu membrii acestuia si, in acelasi timp, totala disponibilitate de a depune eforturi sustinute pentru realizarea obiectivelor din...   (1 afisare)
Modificari la Statutul CRP
Adunarea Generala a Clubului Roman de Presa a adoptat vineri, 8 iulie 2005, o seama de modificari importante la Statutul asociatiei, in directia democratizarii mai accentuate a organizatiei. Cateva dintre aceste modificari sunt precizate mai jos:
- s-a marit numarul de membri alesi, nefondatori, in cadrul Consiliului de Onoare, de la 6 la 9;
- s-a creat posibilitatea alegerii presedintelui asociatiei dintre reprezentantii tuturor societatilor de presa membre ale CRP;
-...   (2 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Reteaua "Torino" ramane dupa gratii (130 afisari)
 Caderea Bastiliei (122 afisari)
 Sase ani fara Mircea Nedelciu (117 afisari)
 Studenti bucuresteni, traficanti de droguri pe litoral (71 afisari)
 Michael Jackson, incoltit din nou (53 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00741 sec.