Ziua Logo
  Nr. 3372 de marti, 12 iulie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Potop dupa potop
Ploile de la sfarsitul saptamanii au afectat 102 case si 527 de anexe gospodaresti, din 11 judete ale tarii, se arata intr-un comunicat al Guvernului. In plus, au fost afectate subsolurile a 15 blocuri, peste 70 de poduri si podete, iar apa din 63 de fantani nu mai poate fi folosita. Judetele afectate de inundatii sunt Alba, Arad, Arges, Bacau, Cluj, Dolj, Harghita, Hunedoara, Mehedinti, Sibiu si Suceava. Un catun cu 172 de locuitori din judetul Cluj a fost izolat si mai multe zeci...   (24 afisari)
16 iulie - repartitia computerizata in licee
Operatiunea Calculatorul
La sfarsitul saptamanii emotiile candidatilor la admiterea in liceu se vor spulbera intrucat pe 16 iulie va avea loc prima etapa a repartitiei computerizate in vederea inscrierii in clasa a IX-a. Saptamana trecuta absolventii claselor a VIII-a care au promovat testele nationale si-au depus fisele cu optiuni urmand ca zilele acestea sa fie centralizate la comisiile judetene si, mai apoi, la comisia nationala. Anul acesta, din...   (3 afisari)
Bac' in Bucuresti, promovabilitate 77,73%
Rezultatul primei sesiuni de bacalaureat din acest an, obtinut de elevii bucuresteni inainte de contestatii, este aproape similar celui de anul trecut, promovabilitatea fiind de 77,73%, cu jumatate de punct mai mare decat in vara lui 2004. Potrivit Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), prezenta la examen a fost si in acest an ridicata, peste 97,30% dintre absolventii inscrisi in vederea sustinerii bacalaureatului in aceasta sesiune participand...   (2 afisari)
Farmacistii cheama in instanta Casele de asigurari de sanatate
Farmaciile care nu si-au recuperat banii pentru medicamentele distribuite bolnavilor in 2004 si 2005 dau in judecata Casele de asigurari de sanatate (a Municipiului Bucuresti, a Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii judecatoresti), informeaza A.M.Press. Potrivit agentiei, avocatul Arin Alexandru Avramescu, angajat de farmaciile care s-au constituit...   (2 afisari)
Tarisoara in chinurile facerii
Romania fara nume
-- Ultimul tren ar putea fi prins cu "brand-ul natiunii"
"Dintre toate tarile Central si Est europene, Romania are imaginea cea mai proasta. In plus aceasta perceptie este si in interiorul granitelor", au afirmat, ieri, reprezentanti guvenamentali si ai societatii civile cu ocazia dezbaterii "Cum ne vindem tara". Avand in vedere necesitatea imbunatatirii imaginii externe a Romaniei, autoritatile au stabilit ca este nevoie de un "brand de natiune" si...   (10 afisari)      8 comentarii
Stiri pe scurt
PSD calare pe CNAS
Noul director general al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) este, in urma concursului organizat pentru ocuparea acestei functii, doctorul Vasile Cepoi (foto), fost secretar de stat in Guvernul Nastase si director al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Iasi. "Intr-o prima etapa va trebui sa gasim solutii pentru finalizarea in conditii bune a acestui an; pe de o parte sa gasim resursele financiare necesare, pe de alta parte de a reduce risipa si...   (5 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Caracatita SELGROS (920 afisari)
 Adrian Otoiu: "Intelectualii romani au o oroare sacra fata de emotie" (346 afisari)
 Radio Vacanta - "L-ati auzit si nu-i!" (206 afisari)
 Lifting facial pentru Muntele Rushmore (128 afisari)
 Cold Mountain Town transformat in stana (55 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01191 sec.