Ziua Logo
  Nr. 3355 de miercuri, 22 iunie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Bac' 2005
-- Dupa ce proaspetii absolventi de gimnaziu vor scapa de testele nationale, care se desfasoara in aceste zile, vine randul liceenilor sa-si masoare valoarea sustinand cel mai important si complex examen din viata lor: bacalaureatul.
Luni, 27 iunie, se va desfasura, la nivel national, prima proba a bacului - limba si literatura romana. Si anul acesta, bacalaureatul se sustine in doua sesiuni: iunie - iulie si septembrie. Probele promovate in sesiuni anterioare vor fi recunoscute, la cererea...   (14 afisari)      2 comentarii
Greva la tribunal
-- Tribunalul Bucuresti decide astazi daca protestul feroviarilor din infrastructura este sau nu legal * Tot azi, Curtea de Apel va suspenda sau nu razmerita CFR
Sectia conflicte de munca a Tribunalul Bucuresti decide astazi daca greva feroviarilor din infrastructura este sau nu legala, iar Curtea de Apel stabileste, tot astazi, daca suspenda sau nu protestul pe care ei l-au declansat incepand de luni. Ionel Socaciu, presedintele Federatiei Elcatel, a declarat ca administratia CFR...   (10 afisari)
Solidaritate Acces
O serie de personalitati au parcurs, ieri, in scaune cu rotile, alaturi de persoane cu dizabilitati, drumul dintre sediul Delegatiei Comisiei Europene (str. Julles Michelet) si resedinta sefului DCE: Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania. Acest eveniment a fost organizat in cadrul campaniei "Acces pentru TOTI". prin care se incearca determinarea factorilor de decizie sa elaboreze o politica si o metodologie a accesibilitatilor la nivelul Bucurestilor....   (65 afisari)
Stiri pe scurt
-- Memorandum pentru saracie
Principalele cauze ale saraciei din Romania vor fi identificate si se va incerca, pe cat posibil, eliminarea lor. Un memorandum comun in domeniul incluziunii sociale - semnat, in aceasta saptamana, intre ministrul roman al Muncii si comisarul european pentru ocupare, afaceri sociale si sanse egale - prevede ca, pana in 2010 (termen asumat si de UE), sa fie eradicata saracia. In Romania, 29% din populatie este saraca, iar din aceasta pondere, 11 % se afla...   (15 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Mazgalirea BOR (441 afisari)
 Plesita a dezinformat in cazul Carlos (334 afisari)
 A cincea mineriada. Vinovatii (144 afisari)
 Centrul Eudoxiu Hurmuzachi al romanilor de pretutindeni, in pericol (120 afisari)
 Toate panzele sus! (96 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01755 sec.