Ziua Logo
  Nr. 3355 de miercuri, 22 iunie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Antidrog
»  
Tabara antidrog "O noua sansa"
-- Proiectul a oferit o alternativa pentru 24 de tineri * Evenimentul a ajuns la cea de-a treia editie * Anul viitor se va reedita proiectul, intr-o varianta mai mare, cu mai multi tineri, eventual in mai multe serii
Sume importante pentru prevenirea si combaterea narcotraficului sunt cheltuite anual, dar tratamentul tinerilor dependenti mai lasa de dorit. Exista cateva centre de dezintoxicare si cateva clinici particulare, insa etapa esentiala a unui tratament de detox,...   (29 afisari)
Parerea beneficiarilor proiectului "O noua sansa"
-- Vasile R. - 15 ani
Sunt pentru prima data intr-o tabara si gasesc frumos si placut. Zona unde am facut tabara este superba, in fata corturilor curge un parau. Nu am visat niciodata ca voi participa la o asemenea excursie.
Robert - 15 ani
Am fost la toate cele trei tabere antidrog organizate de domnul Marcos. Imi place foarte mult. Este important pentru mine ca ma inteleg cu toti colegii, iar daca am ceva probleme sunt ajutat. Imi place foarte mult...   (14 afisari)
Consilierul juridic Radu Marcos, sef serviciu pentru Protectia Copilului Delincvent
Primaria Sectorului 2, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC), a organizat si in acest an tabara de prevenire a delincventei juvenile, a consumului de droguri si a recidivei in randul copiilor si al tinerilor aflati in sistemul de protectie al DGASPC. Aceasta editie a fost organizata in cadrul proiectului "O noua sansa", ce reprezinta o continuare a eforturilor depuse de Primarie...   (37 afisari)
Marian Serbanica - asistent social
Etapa din acest an este o incercare mai grea decat antecedentele, deoarece isi propune o perioada mult mai lunga de desfasurare, respectiv 21 de zile. Este o provocare atat pentru tinerii implicati in proiect, cat si pentru personal, care de aceasta data trebuie sa puna in practica experienta acumulata in editiile anterioare. Ca proiect care isi propune prevenirea delincventei juvenile, actiunea prezenta se doreste o continuare a activitatilor specifice de socializare...   (42 afisari)
Saptamana Antidrog
Agentia Nationala Antidrog desfasoara in perioada 21-26 iunie 2005, o serie de activitati de informare si prevenire cu prilejul Saptamanii Antidrog si a Zilei Internationale Antidrog - 26 iunie.
In intervalul de timp amintit vor avea loc intalniri de instruire si informare cu organizatiile neguvernamentale partenere, cu voluntarii agentiei, in vederea distribuirii de pliante si brosuri cu tematica specifica, in cadrul unor campanii stradale de informare a populatiei referitoare...   (29 afisari)
Gala Noilor Generatii
In cadrul celei de-a doua editii a Galei Noilor Generatii, desfasurata la Teatrul George Ciprian din Buzau, politistii buzoieni au desfasurat actiuni de informare si de prevenire a traficului si consumului de droguri. Pe intreg parcursul festivalului, Serviciul de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog le-a prezentat participantilor informari si proiectii video referitoare la implicatiile traficului si consumului de droguri si ale traficului de fiinte umane. In cadrul acestor...   (7 afisari)
Caravana antidrog
Cu ocazia sarbatoririi Zilei Internationale de Lupta Impotriva Consumului de Droguri in Giurgiu a fost organizata o ampla actiune denumita generic "Caravana Antidrog". "Cu aceasta ocazie, o echipa formata din specialisti ai Centrului Judetean de Prevenire si Consiliere Antidrog (CJPCA) Giurgiu, politisti si cadre medicale se deplaseaza in localitatile din judet si desfasoara intalniri cu tineri, in timpul carora prezinta informatii cu privire la riscurile pe care le implica consumul...   (14 afisari)
Captura de 30 de kg de heroina
Peste 30 de kilograme de heroina au fost capturate in urma unei operatiuni comune efectuate in Afganistan de fortele tadjice si afgane de politie, informeaza ITAR-TASS, consultata de Rompres. "Au fost arestati trei traficanti si demontata o retea importanta de transport al drogurilor din Afganistan in Tadjikistan", a declarat pentru agentia rusa de presa Avaz Iuldasev, reprezentant al Agentiei tadjice pentru controlul stupefiantelor. Este a treia actiune din acest...   (6 afisari)      2 comentarii
Retea anihilata in Harghita
O retea de traficanti de droguri a fost anihilata, in Harghita, de ofiterii serviciilor de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog din judetele Harghita si Mures. Politistii si specialisti ai Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au prins in flagrant, in urma cu cateva zile, un tanar care incerca sa vanda, intr-un bar din Miercurea-Ciuc, 50 de grame de canabis pur si un pistol cu gaze de calibrul 9 mm. Purtatorul de cuvant...   (12 afisari)
Traficanti prinsi de politisti
Ofiterii de la Centrul Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (CZCCOA) Timisoara au anihilat o retea internationala de traficanti de droguri care operau pe filiera Spania-Franta-Romania, transmite Rompres. Daniela Balaceanu, purtator de cuvant al CZCCOA Timisoara, a informat ca cei patru membri ai retelei faceau curse regulate cu autocarul in Spania si Franta de unde aduceau stupefiantele pe care le ascundeau in bagaje, printre haine. O data ajunsi in Romania,...   (15 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Mazgalirea BOR (441 afisari)
 Plesita a dezinformat in cazul Carlos (334 afisari)
 A cincea mineriada. Vinovatii (144 afisari)
 Centrul Eudoxiu Hurmuzachi al romanilor de pretutindeni, in pericol (120 afisari)
 Toate panzele sus! (96 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.33079 sec.