Ziua Logo
  Nr. 3354 de marti, 21 iunie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
»  
Tolkaci: Rusia, puterea din zona Marii Negre
Ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti, ES Alexandr Tolkaci, intr-un interviu-fluviu, ia la bani marunti politicile Rusiei si Romaniei, ca si cele regionale si internationale.
- In ultimul an, Moscova a fost vizitata de doi importanti lideri de la Bucuresti - Adrian Nastase, pe atunci premier al Romaniei, si Traian Basescu, presedintele tarii. Ambii s-au intalnit cu presedintele Vladimir Putin, iar in declaratiile comune s-a exprimat dorinta de a dezvolta...   (38 afisari)
     13 comentarii
Corespondenta din Ierusalim de la Tesu SOLOMOVICI
Condoleezza Rice face pace in Orient
Secretarul de Stat american, Condoleezza Rice, aflata intr-un turneu in Orientul Mijlociu, a facut mai multe propuneri pentru reglementarea conflictului, inclusiv financiare. Guvernul american a decis sa mobilizeze trei miliarde de dolari pentru dezvoltarea Gazei, dupa evacuarea coloniilor israeliene. Nu intamplator l-a trimis Bush ca emisar economic extraordinar al presedintelui american pentru problemele evacuarii...   (4 afisari)      3 comentarii
Drepturile omului la Camera
Comisia pentru Drepturile Omului, Culte si Problemele Minoritatilor Nationale impreuna cu Comisia pentru Politica Externa din cadrul Camerei Deputatilor organizeaza in perioada 30 iunie-2 iulie o conferinta parlamentara internationala cu tema "Protectia Drepturilor Omului in Zonele de Conflict din Orientul Mijlociu", informeaza un comunicat sosit la redactie. Pornind de la Recomandarile ONU pentru procesul de pace in Orientul Mijlociu, precum si de la principiile respectarii...   (3 afisari)
Stiri pe scurt
-- Musamalizare la Beslan
Vicepresedintele Parlamentului Osetiei de Nord, Stanislav Kesaiev, care este si presedintele comisiei parlamentare de ancheta asupra imprejurarilor luarii de ostatici de la scoala din Beslan, in 2004, acuza justitia ca nu incearca sa faca lumina deplina in acest dosar si "nu vrea sa tina seama" de unele elemente, cum ar fi acela ca multe dintre victime si-au pierdut viata din cauza inteventiei fortelor speciale, transmite Rompres. Intr-un interviu publicat...   (6 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Tradarea Basarabiei de la Bucuresti (1259 afisari)
 Mersul Autobuzelor la www.autogari.ro (896 afisari)
 Dan Ciachir: "Si episcopul Husilor e raspunzator" (497 afisari)
 Stiri pe scurt (383 afisari)
 Campania antiuniforma (345 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.06450 sec.