Ziua Logo
  Nr. 3345 de vineri, 10 iunie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Aviatorii, marinarii si soferii merg cu ceferistii
-- Protestul feroviarilor continua
Greva mecanicilor de locomotiva si angajatilor din depourile CFR a continuat ieri. Grevistii cer o crestere salariala de 10,7%, 20 de tichete de masa lunar si imbunatatirea conditiilor de munca. Administratia ofera doar tichete de masa, motivand ca situatia financiara a companiilor feroviare - aflate pe lista de monitorizare a Guvernului - nu permite cresterea salariilor.
Amintim ca miercuri, Curtea de Apel Bucuresti...   (4 afisari)
     2 comentarii
Ajutoare umanitare pentru Caras-Severin si Timis
Familiile din judetele Caras-Severin si Timis, ale caror gospodarii au fost distruse de inundatiile din perioada aprilie-mai 2005, vor primi un ajutor umanitar cu titlu gratuit, in limita sumei de 61,6 miliarde de lei, a decis ieri Guvernul Romaniei. Ajutorul consta in 2200 tone de grau pentru panificatie, 192,5 mii litri ulei comestibil de floarea soarelui, 137,5 tone paste fainoase, 82,5 tone orez, 550 tone malai, 137,5 tone zahar tos si 5500 porci...   (1 afisare)
Rompetrol raspunde Parchetului
Rompetrol a prezentat, ieri, argumentele grupului aduse in apararea sa la invinuirile formulate de Parchet, material care contine un nivel de detaliu permis de ancheta in desfasurare. Astfel, o invinuire se refera la faptul ca Rompetrol nu indeplinea conditiile pentru achizitionarea pachetului majoritar de actiuni in cadrul procesului de privatizare a SC Vega SA. "La momentul incheierii contractului de privatizare (07.05.1999), FPS avea o participare de doar 8,6% la...   (2 afisari)
"De veghe in lanul de secara"
Casa de Cultura "Nicolae Balcescu" a Sectorului 4 ofera iubitorilor de teatru, astazi, la ora 19.00, o avanpremiera a spectacolului "De veghe in lanul de secara", dupa Sallinger. O echipa de actori talentati reuniti intr-un "Proiect al tinerilor artisti independenti" ñ Iulian Glita, Constantin Ghenescu, Madalin Bradea, Dragos Silivestru, Andreea Doinea, Mirela Sakamoto, Florin Mihaila si Katerina Gidea dau viata personajelor "care sunt asa cum suntem si noi,...   (24 afisari)
"Capcanele" muncii in strainatate
-- Mare atentie la semnarea contractelor pentru munca in afara granitelor Romaniei * Turistii nu au voie sa munceasca in alte tari * Pasaportul nu se preda decat autoritatilor competente
Departamentul pentru Munca in Strainatate (DMS) atrage atentia, tuturor celor care doresc sa munceasca in afara granitelor tarii, ca este necesar sa cunoasca foarte bine reglementarile tarilor in care vor sa plece. "Plecarea la lucru in strainatate in scop de munca este supusa unor...   (3 afisari)
Expertiza nula in dosarul lui Inimaroiu
Dosarul in care primarul Adrian Inimaroiu este cercetat in legatura cu vanzarea unor spatii comerciale a fost trimis in instanta, dar exista posibilitatea sa se intoarca la procurori, din motive procedurale. Primarul Adrian Inimaroiu a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu in forma calificata, dosarul fiind trimis la Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti. Cristian Ene, avocatul lui Inimaroiu, a declarat, ieri, ca nu a primit rezultatul expertizei solicitate...   (7 afisari)
Stiri pe scurt
-- "Adio, rable!"
Actiunea de identificare, somare si ridicare a masinilor abandonate pe domeniul public sau privat a fost reluata de Primaria Sectorului 6. Saptamana trecuta, Directia Inspectie Generala, prin Serviciul Inspectie Comunitara, a identificat 550 de autovehicule si caroserii "uitate" de proprietari pe carosabil sau pe spatiul verde de langa bloc, in cartierele Militari, Drumul Taberei si Crangasi-Giulesti. Proprietarii rablelor au fost somati, iar daca nu se vor conforma...   (3 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Mortii lui Iliescu (281 afisari)
 Declaratii ale victimelor din 1990 (145 afisari)
 Iliescu si cu Roman au ordonat mineriada (127 afisari)
 Capul lui Iliescu vrem! (68 afisari)
 60 de morti doar la Spitalul Municipal (50 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03256 sec.