Ziua Logo
  Nr. 3330 de marti, 24 mai 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Baronii SIF Muntenia vor sa revina
Mihaescu si Lazar, fosti presedinti-directori generali a doua societati apartinand Grupului Financiar Muntenia (GFM) au fost revocati din functii, ei fiind cercetati penal deoarece au introdus in contabilitate documente false in suma de 27 de miliarde de lei. In ciuda acestui fapt, cei doi baroni ramasi fara fotolii incearca fara scrupule sa revina in fruntea SAI Muntenia Invest (firma ce administreaza SIF Muntenia obtinand profituri uriase), respectiv SC Management...   (291 afisari)
Militar atacat in post si deposedat de incarcator
Un militar in termen aflat in postul de paza la Unitatea Militara 01343 din Oradea a fost atacat, in noaptea de duminica spre luni, de un necunoscut care l-a deposedat de un incarcator cu 30 de cartuse de pistol-mitraliera. Potrivit UM 01343, soldatul Claudiu Francisc Oprisi sustine ca a fost lovit in cap cu un corp contondent de catre un barbat neidentificat inca si care a incercat sa-i ia arma. Claudiu Francisc Oprisi a declarat ca a ripostat si...   (12 afisari)      1 comentariu
Senator PD batut la Oradea
Senatorul de Bihor Radu Tarle a fost batut in urma cu doua zile in centrul orasului Oradea, dupa ce a intervenit sa aplaneze un conflict izbucnit intre doi soti. Parlamentarul sustine ca, duminica seara, era impreuna cu un prieten pe o strada situata intr-o zona rezidentiala a orasului, cand a observat ca pe trotuarul opus un barbat lovea o femeie. "I-am cerut sa nu o mai loveasca, moment in care acesta s-a apropiat de mine si m-a lovit cu pumnul in fata. Pentru ca m-a...   (10 afisari)
Seful CNADNR calare pe limuzinele provenite din fonduri europene
-- Compania italiana ASTALDI a alocat CNADNR doua VW Passat pentru lucrarile de reabilitare a centurii Pitesti, inainte ca directorul Aurel Balut sa fie numit in functie si sa le foloseasca in interes personal * Masinile au fost finantate din fonduri europene, cu destinatie bine stabilita
Cazul directorului general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Aurel Balut, care a fost surprins de ziaristi...   (36 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Baronii SIF Muntenia vor sa revina (291 afisari)
 Farmecul discret al Poeziei. La Barlad (148 afisari)
 S-a furat capul lui Mata Hari (138 afisari)
 Misterele rapirii jurnalistilor (101 afisari)
 "Biserica, singura scoala de limba romana din Transcarpatia" (85 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00872 sec.