Ziua Logo
  Nr. 3326 de joi, 19 mai 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Ajutor in natura
Ministerul Agriculturii ofera sinistratilor din Banat ajutoare (produse alimentare) in valoare de aproximativ 65 de miliarde de lei. Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii, a mai anuntat ca directorul Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare (ANIF) Timis va fi demis, dupa ce corpul de control al ministerului a descoperit nereguli in utilizarea fondurilor alocate in anii trecuti pentru decolmatari. De altfel, tot ieri, directorul Apelor Romane Banat, Ion Amza, si-a dat...   (6 afisari)
Consolidarea Pasajului Marasesti inchide circulatia in zona
Circulatia rutiera va fi deviata din zona Pasajului Marasesti, intrucat Primaria Capitalei va incepe, in aproximativ o luna, lucrarile de consolidare a acestei constructii. Potrivit sefului Directiei de Transporturi a municipalitatii, Gheorghe Udriste, lucrarile de reabilitare vor dura maxim zece luni si vor costa 32 de miliarde de lei, bani alocati din bugetul Capitalei pe acest an. In prezent, autoritatile locale asteapta finalizarea...   (3 afisari)
Stiri pe scurt
-- Romanii prefera ulei
Consumul anual de ulei de aproape 12 litri pe locuitor plaseaza Romania pe primul loc in comparatie cu tarile vecine, iar specialistii prevad o continuare a cresterii pietei, a declarat Andreas Friedman, membru al consiliului de administratie al firmei de profil Olpo, informeaza Mediafax. "Romanii au consumat anul trecut 11,6 litri de ulei pe cap de locuitor, in crestere fata de anul 2003, cand acesta s-a situat in jurul valorii de 10,2 litru", a precizat Friedman....   (4 afisari)
Ecografii endovaginale gratuite
Pacientele cu sterilitate, anomalii ale ciclului menstrual sau diagnostic stabilit de ovar polichistic pot beneficia gratuit de ecografie endovaginala, pana la 25 mai, la Centrul medical "Sapiens" din Bucuresti. Pentru detalii si programari sunati la tel. (021) 230.25.69 sau 0724.500.020,   (2 afisari)      1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 De la "tabletele" lui Paul Everac la "Big Brother", "Ciao Darwin" & Co... (73 afisari)
 Impotriva Pactului Hitler-Stalin si pentru o noua Ialta (44 afisari)
 Mafiotii lui Iliescu (32 afisari)
 Abonamentul la gaze - scumpire sau reasezare? (28 afisari)
 Oul lui Iliescu in teapa Revolutiei (27 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01567 sec.