Ziua Logo
  Nr. 3319 de miercuri, 11 mai 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Financiar
»  
Copos n-a cumparat inca Hilton-ul
-- Ana Hotels se afla insa in negocieri avansate cu actionarii francezi care detin 52,54% din hotelul Athenee Palace Hilton * Potrivit directorului companiei continua si negocierile cu statul, care detine 41,8% din Athenee Palace SA * MTCT precizeaza insa ca a respins oferta depusa de Ana Hotels
Directorul general Ana Hotels, Simona Constantinescu, a infirmat ieri informatiile aparute in presa, potrivit carora compania, detinuta de vicepremierul George Copos, ar fi...   (6 afisari)
ZIUA va invata
Cardurile de credit castiga teren
Cardurile de credit reprezinta o modalitate de completare a resurselor unei persoane fizice, din ce in ce mai folosita si in Romania. Desi cardurile de debit inca reprezinta peste 90% din cardurile existente pe piata romaneasca, bancile sunt din ce in ce mai active in privinta emiteri de carduri de credit. Avantajul fata de un credit obisnuit consta in faptul ca dobanda se plateste doar la suma utilizata din linia de credit pusa la dispozitia posesorului...   (1 afisare)
Comenzi mai putine pentru industrie
Indicele de incredere industriala, aferent trimestrului doi al acestui an, s-a redus la jumatate fata de perioada ianuarie-martie, in principal ca urmare a expectatiilor in scadere privind comenzile, potrivit buletinului industrial realizat de Grupul de Economie Aplicata (GEA). Cu toate acestea, industriasii anticipeaza o majorare a volumului productiei, concomitent cu o crestere a preturilor. Reprezentantii GEA considera ca preturile vor fi ajustate ca rezultat...   (1 afisare)
Rezultate Brau Union
Compania Brau Union Romania, filiala a grupului olandez Heineken, a inregistrat, in 2004, o cifra de afaceri neta de 5326 miliarde de lei, in crestere usoara fata de anul anterior, si un profit brut de 109 miliarde de lei, de patru ori mai mic fata de 2003, potrivit datelor firmei, citate de Mediafax. Aceste rezultate au fost obtinute pe fondul incetarii activitatii la fabricile de la Arad, anul trecut, precum si la cea de la Reghin, in anul 2003, ca urmare a strategiei companiei...   (4 afisari)
Inflatie de aproape 2% in aprilie
Rata inflatiei a "sarit", in luna aprilie, la 1,9%, maximul lunar incepand din septembrie 2003, fapt care a readus cresterea anualizata a preturilor de consum (aprilie 2004 - aprilie 2005) peste pragul de 10%, au declarat pentru Mediafax surse oficiale. Curba ascendenta a inflatiei a fost partial anticipata de Banca Nationala a Romaniei, intrucat, luna trecuta, au fost operate majorari la preturile administrate si s-a aplicat in avans programul de crestere a accizelor...   (1 afisare)
Stiri pe scurt
-- Petrom ieftineste carburantii
Incepand de astazi, Petrom ieftineste benzinele cu 300 lei litrul si motorinele cu 100 lei litrul. Astfel, un litru de benzina Eco Premium va costa 32.300 lei, iar unul de Euro Premium sI Premium fara plumb - 32.000 lei, in timp ce motorina Super Euro Diesel va costa 30.200 lei, iar cea Euro Diesel - 29.500 lei. De asemenea, Petrom introduce un nou tip de benzina, Top Premium 99+, care costa 35.900 lei litrul, se comercializeaza in peste 70 de statii,...   (6 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Escrocherie marca Posta Romana (482 afisari)
 Opiumul si substantele inrudite (465 afisari)
 Stiri pe scurt (212 afisari)
 Baronul publicitatii stradale (131 afisari)
 Procurori santajabili pe urmele lui Moldovan (124 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01044 sec.