Ziua Logo
  Nr. 3314 de joi, 5 mai 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Bani in pamant
Proiecte de lege privind creditul agricol
Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) a inaintat Guvernului, saptamana trecuta, doua proiecte de legi privind creditul agricol si accelerarea proiectelor Sapard, a declarat Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii, ieri, intr-o conferinta de presa. "Cat priveste creditul agricol, proiectul de lege prevede ca acesta sa se acorde pe cel mult 10 ani, cu perioada de gratie de 1-5 ani. Fondurile pentru credite vor fi...   (30 afisari)
ZIUA va invata
Centre de Informare si Consiliere pentru Cetateni
Primaria Sectorului 2 a pus la dispozitia cetatenilor doua centre unde acestia primesc informatii si consiliere in domeniile: sanatate publica, asistenta si protectie sociala, administrarea domeniului public, administrarea patrimoniului imobiliar, - scoli si spitale, administrarea pietelor, urbanism, disciplina in constructii, investitii si servicii publice, protectia consumatorului, drepturi si obligatii civile, veterani de razboi,...   (499 afisari)
Doctori infecti
-- Un medic galatean isi acuza colegii ca nu au operat o pacienta infectata HIV
Un medic galatean isi acuza colegii de sectie ca ar fi refuzat sa opereze de urgenta o femeie de 24 de ani, infectata cu HIV, care trebuia sa nasca. Potrivit Mediafax, medicul Cezar Irimia, ginecolog la Spitalul Judetean Galati, sustine ca femeia a fost lasata timp de 24 de ore fara sa fie operata, desi nasterea era iminenta. "Era o sarcina in luna a opta, infectata cu HIV, si toti au fugit. 24 de ore femeia...   (27 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
-- Feroviarii in greva generala
Sindicatele feroviare vor declansa o greva generala de trei zile, saptamana viitoare, timp in care vor asigura doua treimi din activitate, dublu fata de cat prevede legea pentru un astfel de protest, a declarat ieri Ion Molea, liderul Federatiei Sindicatelor din Miscare-Comercial. Feroviarii cer salarii mai mari cu 10,7%, tichete de masa si conditii civilizate de munca. Greva va avea loc pe 12, 13 si 14 mai, intre orele 7.00 si 15.00 si - potrivit lui...   (23 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Politia scolii (639 afisari)
 Centre de Informare si Consiliere pentru Cetateni (499 afisari)
 Banditul din Banie (305 afisari)
 Napoleon a murit de cancer la stomac (241 afisari)
 S-a descoperit cea mai frumoasa mumie din Egipt (228 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01550 sec.