Ziua Logo
  Nr. 3314 de joi, 5 mai 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Tokyo de-a lungul secolului trecut
Sectia de Arta Orientala a Muzeului National de Arta al Romaniei (MNAR), Ambasada Japoniei la Bucuresti si JCII Photo Salon organizeaza expozitia de fotografie "Tokyo - 100 de ani". Expozitia va fi deschisa de astazi (5 mai) si pana pe 5 iunie in Sala Rotonda Auditorium a MNAR (Corp Stirbei - str. Stirbei Voda nr. 1).
Prin intermediul unui grupaj de aproape 180 de fotografii alb-negru si color, realizate in perioada 1890-2000 de artisti niponi, expozitia reflecta...   (18 afisari)
Festivalul Filmului European la penultima editie
Un omagiu adus regizorului grec Theo Anghelopoulos - prin prezentarea a doua dintre filmele sale, "Lunca plangatoare" si "Privirea lui Ulise" - , o masa rotunda dedicata "Perspectivelor distribuirii filmelor europene in Romania", prezenta, la Bucuresti, a regizorilor Pim van Hoeve (Olanda), Frederic Fonteyne (Belgia) si Peter Popzlatev (Bulgaria) si, in primul rand, proiectia a 31 de lung-metraje din 21 de tari (inclusiv, in premiera, Croatia) la...   (7 afisari)
Comunitatea comunicatorilor profesionisti i-a premiat la Olimpiadele Comunicarii pe cei mai buni tineri aspiranti
Miercuri 27 aprilie, a avut loc la Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti Festivitatea de Premiere din cadrul Olimpiadelor Comunicarii.
Peste 20 de mari companii si institutii media, 10 oameni politici, 10 ministere, 30 de agentii de advertising sau relatii publice si multi alti specialisti au fost prezenti miercuri, la festivitatea de premiere pentru...   (8 afisari)
Stiri pe scurt
-- Vernisaj si evocare la MLR
"Florile de suflet" ale plasticianului Eugen Macinic vor fi expuse, incepand de azi, orele 17.00, la Galeriile Muzeului National al Literaturii Romane din Bucuresti. Absolvent al Scolii de Arta din Sebes (Alba), sectia pictura-grafica, in 1982, Eugen Macinic a urmat studii particulare cu profesori clujeni si oradeni. A obtinut premii in cadrul Festivalului International "Lucian Blaga" de la Sebes, avand in palmares 13 expozitii personale in tara si una...   (31 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Politia scolii (639 afisari)
 Centre de Informare si Consiliere pentru Cetateni (499 afisari)
 Banditul din Banie (305 afisari)
 Napoleon a murit de cancer la stomac (241 afisari)
 S-a descoperit cea mai frumoasa mumie din Egipt (228 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00904 sec.