Ziua Logo
  Nr. 3268 de vineri, 11 martie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Financiar
»  
CEC si BCR in balanta privatizarii
-- In timp ce majoritatea analistilor sustin ca, in acest moment, CEC ar avea mai multe sanse sa fie privatizata cu succes, autoritatile nu si-au precizat inca pozitia oficiala
Privatizarea celor doua banci de stat, Banca Comerciala Romana si Casa de Economii si Consemnatiuni, se afla atat in atentia opiniei publice din Romania, dar mai ales in atentia investitorilor straini care s-au aratat interesati de cele doua institutii. Avand in vedere ca, in acest moment,...   (3 afisari)
Producatorii cer prime pentru export
Patronatul Natinal al Viei si Vinului (PNVV) a prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, un memoriu inaintat Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, prin care solicita sprijinirea exportului de vinuri in tarile extracomunitare.
"Sectorul vitivinicol este unul prioritar pentru agricultura romaneasca, deoarece aduce atat profit cat si imagine. Prima de export trebuie vazuta ca o incurajare a exportatorilor de vin", a declarat Valeriu...   (1 afisare)
     1 comentariu
Vodafone tinteste Connex
Grupul canadian Telesystem International Wireless (TIW) a confirmat, miercuri, ca se afla in discutii cu compania britanica Vodafone privind posibila vanzare a pachetelor de actiuni detinute la operatorul roman de telefonie MobiFon si compania ceha Oskar Mobil, se arata intr-un comunicat al TIW, citat de Mediafax. Presa ceha a relatat recent ca repre-zentantii TIW si cei ai Vodafone au purtat, in ultima perioada, negocieri. Vodafone este actionar minoritar la operatorul...   (3 afisari)
In strada Jean Louis Calderon,
A fost inaugurat un modern magazin Romfilatelia
Romfilatelia, societate specializata in editarea si comercializarea marcilor postale romanesti, a inaugurat joi, 10 martie 2005, orele 10:30, magazinul filatelic situat in strada Jean Louis Calderon, nr 1- 5, din capitala.
Evenimentul de joi s-a desfasurat in prezenta ministrului comunicatiilor si tehnologiei informatiei, Zsolt Nagy, a multiplei campioane olimpice, Elisabeta Lipa, una dintre cele trei personalitati...   (11 afisari)
Stiri pe scurt
-- Privatizare cu forta
Sectorul de distributie a electricitatii si a gazelor naturale va fi privatizat in totalitate pana la sfarsitul anului 2006, cu exceptia societatilor de interes strategic, precum Transelectrica, Transgaz, Nuclearelectrica si Regia Autonoma a Activitatilor Nucleare, care nu vor intra in acest proces. Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, strategia de privatizare in 2005 a societatilor din portofoliul Ministerului Economiei si Comertului (MEC), care propune...   (2 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 FBI a decapitat clanul Gambino (147 afisari)
 Lista lui Mihaescu (88 afisari)
 Mumia lui Tutankamon distrusa de lacomie (73 afisari)
 Sandra Bullock: "Alifia pentru hemoroizi indeparteaza ridurile" (39 afisari)
 Echipament pentru juniori de la AMF (31 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01587 sec.