Ziua Logo
  Nr. 3234 de luni, 31 ianuarie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Ascultari ilegale la PNA Oradea
Dupa ce a prezentat in premiera faptul ca Virgil Ardelean, seful DGIPI, fosta Doi S'un Sfert, a ascultat ilegal telefoanele agentiilor de presa Mediafax si AM Press, ZIUA pune pe tapet un nou caz ce dovedeste faptul ca interceptarile ilegale ale convorbirilor sunt manevre curente si ale altor institutii. Potrivit unui document incendiar, chiar unii angajati ai PNA practica acest "sport", asa cum confirma insasi Curtea de Apel Bucuresti care, in motivarea eliberarii...   (6 afisari)
Mischie, doar cinci zile dupa gratii
-- Judecatorii au respins o noua cerere a procurorilor de prelungire cu 24 de zile a starii de arest a fostului lider de Gorj * Mandatul de arestare preventiva emis miercuri a expirat ieri seara * Nicolae Mischie si-a sustinut nevinovatia in fata unui complet condus de sotul Elvirei Sarapatin, ex-consilier judetean al PSD in epoca Mischie
Mandatul de arestare preventiva emis pe numele fostului lider al Gorjului, Nicolae Mischie, a expirat ieri seara, cu toate...   (5 afisari)
Tensiuni intre Ministerul Justitiei si CSM
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, le-a cerut avocatilor prezenti la sfarsitul saptamanii trecute la Adunarea Generala a Baroului Bucuresti, sa o ajute la realizarea reformei in Justitie si la indeplinirea conditiilor "dure" pe care Romania trebuie sa le indeplineasca in vederea aderarii la Uniunea Europeana. "Trebuie sa facem impreuna ce nu s-a realizat in ultimii 15 ani. Conditiile sub care s-au incheiat, in decembrie, negocierile privind capitolul...   (5 afisari)
Ex-deputatul Ruse a murit
Fostul deputat Corneliu Ruse, grav ranit intr-un accident produs de el si soldat cu moartea a doi barbati, a murit, in noaptea de sambata spre duminica, la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Capitala. Ruse fusese transferat, saptamana trecuta, de la Spitalul Judetean Prahova la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca din Capitala. La 15 ianuarie, el a suferit un infarct in timpul coliziunii frontale intre autoturismul pe care il conducea...   (5 afisari)
ZIUA si Gardianul ajuta Justitia!
Cotidianele ZIUA si Gardianul ofera o recompensa de 50 de MILIOANE de lei celor care dau informatii esentiale pentru prinderea liderului MISA, Gregorian Bivolaru!
El se afla in Romania!
Cei care detin informatii pot suna la numarul de telefon:
021 - 224.68.80
Initiativa celor doua cotidiane este sustinuta si de o campanie de televiziune care se deruleaza de luni, 24 ianuarie 2004, pe posturile: Realitatea TV, Prima TV, TVR 1 si B1 TV.   (1 afisare)
     7 comentarii
Stiri pe scurt
-- SRI refuza CRP
Serviciul Roman de Informatii a precizat ca nu poate da curs solicitarii de publicare a identitatii ziaristilor "suspectati de fapte atat de grave incat sa reclame interceptarea convorbirilor telefonice", intrucat s-ar intra sub incidenta art.169 Cod Penal care incrimineaza divulgarea secretului ce pericliteaza siguranta statului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 7 la 15 ani. Reamintim ca, dupa declaratiile directorului SRI privind interceptarea convorbirilor unor...   (6 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Lili Sandu si Doru de la Bliss in "Numai iubirea" (109 afisari)
 Biblia - temelia spiritualitatii noastre (80 afisari)
 Armaghedonul spionilor (57 afisari)
 Stanculescu:Am fugit ca sa nu fiu lichidat (29 afisari)
 MOARTE LA VENETIA (23 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01745 sec.