Ziua Logo
  Nr. 3233 de sambata, 29 ianuarie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Tariceanu pune biciul pe primari
Premierul Calin Popescu Tariceanu a atras ieri atentia primarilor Aliantei, la sedinta Ligii alesilor locali, sa nu cumva sa se transforme in baroni locali. "Imi crapa obrazul de rusine ori de cate ori oficialii Uniunii Europene imi atrag atentia asupra coruptiei de la nivelul administratiei locale. Nu vreau sa existe derapaje", a mentionat Tariceanu, care a aminit de cazul Mischie. El i-a asigurat pe primari ca vor gasi mereu usa deschisa la Palatul Victoria si...   (4 afisari)      1 comentariu
PNL si-a facut temele pentru Congres
Organismele de conducere ale PNL vor arata altfel dupa Congresul din 4-6 februarie. Biroul Executiv al liberalilor se va transforma in Birou Permanent Central (BPC) - o structura compusa din 13 membri, plus presedintele partidului. Se va infiinta un Comitet Executiv, care va numara 27 de reprezentanti. Intre aceste 27 de persoane se vor regasi cei 13 membri ai BPC, alesi direct de Congres pe aceeasi lista cu presedintele si alti 13 lideri, care vor fi alesi liber...   (5 afisari)
Noi secretari de stat
Premierul Calin Popescu Tariceanu a semnat ieri o noua transa de numiri de secretari de stat: la Ministerul Finantelor Publice a fost numit Istvan Jakab, la Ministerul Economiei si Comertului - Cornel Chiriac si Dan Victor Alesandru, la Ministerului Integrarii Europene - Istvan Csutak, la Ministerul Sanatatii - Ervin-Zoltan Szekely, la Ministerul Apararii Nationale - Ioan Ion si Marius Balu, la Ministerul Muncii - Maria Muga si Daniela Nicoleta Andreescu, iar Mihai Constantin...   (6 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 "Scoala mea iubita/Bine te-am gasit" (901 afisari)
 Topul profesorilor din Scoala nr. 56 (113 afisari)
 "Camping'' Urziceni, furnizor pentru trupele NATO (107 afisari)
 Bogdan Albu consuma droguri (84 afisari)
 Interzis fara lanturi pe zapada (60 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00817 sec.