Ziua Logo
  Nr. 3182 de vineri, 26 noiembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Copiii nostri pe toate ulitele Europei
-- Romanii continua sa exporte prunci * Toate capitalele europene gem de cersetori si prostituate minore * Italia, Spania, Belgia, Franta sunt principalele "destinatii" * Saracia, lipsa de educatie, perspectiva si ticalosia indeamna familiile napastuite sa-si vanda copiii
Numarul minorilor romani traficati si gasiti neinsotiti pe teritoriul tarilor vestice a crescut in perioada 2000-2003, a declarat sec si fara echivoc ieri Cristina Stepanescu subcomisar in cadrul...   (48 afisari)      5 comentarii
Minori infractori in grija Primariei
Conform statisticilor furnizate de Serviciul Autoritate Tutelara al Sectorului 4, in aceasta zona a Capitalei se inregistreaza lunar, in medie, intre 30 si 35 de fapte antisociale savarsite de minori. Pe tot parcursul anului 2004 s-au inregistrat 282 de asemenea cazuri. Reprezentantii Autoritatii Tutelare asigura consiliere minorilor aflati in asemenea situatii, pentru constientizarea faptei comise si a consecintelor ce decurg, care ar putea afecta evolutia lor...   (96 afisari)
Mars al studentilor
Alianta Tineretului Universitar (ATU) din Bucuresti a organizat ieri un mars la care au participat circa 200 de studenti, pe traseul Universitatea Politehnica, campusul Regie, Piata Kogalniceanu, Calea Victoriei, Piata Victoriei. "Vrem revizuirea curriculei scolare, dotarea laboratoarelor cu instrumente si aparatura performanta si conectarea la Internet a tuturor campusurilor", a declarat secretarul general al ATU, Calin Stan, care sustine ca studentii mai vor si depolitizarea...   (17 afisari)
Furtuna pe Marea Neagra
-- Navele din porturile maritime au fost avertizate * Vapoarele din rada exterioara vor sta cu motoarele pornite
Capitania Portului Constanta a transmis, ieri dupa-amiaza, avize de inrautatire a vremii pentru urmatoarele doua zile tuturor navelor aflate in porturile maritime. Reprezentantul Port Control Constanta, Emil Gusa, a declarat ca a transmis tuturor comandantilor de pe navele aflate in porturile martime sa isi ia masurile de siguranta. El a precizat ca vantul se va...   (36 afisari)
Se inchid drumurile
Reprezentantii Comandamentului Central de iarna atrag atentia conducatorilor auto ca se inchide circulatia pe urmatoarele sectoare de drumuri nationale: DN7A Obarsia Lotrului-Popasul turistic Groapa Seaca, DN 66A Campul lui Neag-Valea Cernei, DN 67C Ranca-Curpat, DN 17D Rodna-Carlibaba, DN 7C Piscu Negru-Balea Cascada. Masura a fost luata in conformitate cu "Instructia privind protectia drumurilor publice pe timp de iarna, combaterea lunecusului si inzapezirii" aprobata de Ordinul...   (13 afisari)
Carnea de vaca va fi clasificata
Vite de la A la P
Carcasele de bovine si ovine vor fi clasificate conform unui sistem european, actele normative de aplicare urmand sa fie publicate in Monitorul Oficial, se arata intr-un comunicat al Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR). Pe baza acestui barem de clasificare a carcaselor va fi stabilita o grila de preturi, acceptata de reprezentantii industriei de profil. Instituirea acestui sistem de clasificare a carcaselor face parte...   (17 afisari)
Parteneriat Rompetrol - UniCredit
Rompetrol si UniCredit Romania au semnat un parteneriat in baza caruia angajatii grupului petrolier vor beneficia de costuri reduse cu 10% pentru operatiunile si serviciile bancii, informeaza cele doua institutii. Prin intermediul bancii UniCredit Romania, grupul Rompetrol faciliteaza celor peste 7000 de angajati accesul la o serie de servicii bancare, de la credite ipotecare si imobiliare pana la pachete de produse, printre care Internet si Mobile Banking, carduri...   (28 afisari)
Dolarul a coborat sub 30.000 de lei
Moneda americana a continuat sa piarda teren in fata leului, coborand sub pragul de 30.000 de lei, cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei, 29.867 lei/dolar, reprezentand minimul din ultimii trei ani si trei luni. Dolarul a scazut numai in ultima luna cu aproape 6,9% in raport cu leul, iar de la inceputul anului s-a depreciat cu 8,36%. Cei care au pastrat economiile in dolari au inregistrat un minus de 12,27% comparativ cu valoarea monedei americane...   (5 afisari)
Stiri pe scurt
-- Autostrada fara fonduri
Specialistii mureseni nu au primit inca fonduri pentru a efectua expertizele arheologice pe traseul celor o suta de kilometri ai autostrazii Bors-Brasov, care va trece prin judetul Mures, transmite Mediafax. Pana in prezent, pe traseul autostrazii au fost identificate 28 de situri arheologice, intre Cris si Hadareni, insa urmeaza ca pana la inceperea lucrarilor in Mures, la jumatatea anului viitor, sa fie identificate si sa se traseze pe teren inclusiv eventualele...   (112 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cele mai frumoase cuvinte din limba engleza (2680 afisari)
 Presedintia si SPP acuzate de trafic de influenta (1324 afisari)
 Braconaj in patria lui Oprisan (660 afisari)
 U.C.M. Resita deruleaza un amplu proces de investitii in tehnologia informatiei (380 afisari)
 Lista lui Goma, la Parchet (336 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01482 sec.