Ziua Logo
  Nr. 3151 de joi, 21 octombrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »
Financiar
»  
"Contractul cu Vinci respecta legea romana"
-- Ambasadorul Frantei la Bucuresti, Philippe Etienne, recunoaste totusi ca Legea achizitiilor publice nu este perfecta si va trebui imbunatatita * In opinia sa, intre contractul cu Vinci pentru autostrada Comarnic-Predeal si contractul "Bechtel" exista multe diferente
Contractul cu firma franceza Vinci, pentru construirea unui tronson de autostrada intre Comarnic si Predeal, a fost semnat in parteneriat public-privat, a declarat ieri, intr-un inteviu acordat...   (3 afisari)
Domeniile Statului produc 1000 de miliarde de lei pe an
-- Directorul ADS ataca un judecator de la Satu Mare pentru decizii care nu respecta Constitutia
Agentia Domeniilor Statului (ADS) va incasa, pana la sfarsitul anului, peste 1000 miliarde de lei, pentru terenurile concesionate si arendate, a declarat Corneliu Popa, directorul general al ADS, ieri, intr-o conferinta de presa. Popa considera ca ADS va mai ramane cu aproximativ 600.000 ha dupa ce se va finaliza actiunea de retrocedare a terenurilor;...   (1 afisare)
Hidroelectrica majoreaza pretul energiei
-- Cresterea nu va afecta pretul platit de consumatori
Energia electrica produsa in sistemul hidroenergetic national se va scumpi cu 90%, de la 1 ianuarie 2005, a anuntat, ieri, la Drobeta-Turnu Severin, ministrul Economiei si Comertului, Dan Ioan Popescu. Majorarea pretului energiei electrice produse in hidrocentrale a fost ceruta ANRE de societatile din domeniu, care se confrunta cu probleme deosebite in functionarea echipamentelor. "Din fericire, aceasta...   (3 afisari)      1 comentariu
Tranzactii imobiliare de 7,5 miliarde dolari in Romania
Valoarea totala a tranzactiilor imobiliare din Romania va creste in acest an pana la 7,5 miliarde dolari, fata de 6,6 miliarde dolari in 2003, nivelul estimat pentru anul 2007 fiind de aproximativ 11 miliarde dolari, potrivit datelor Raiffeisen Banca pentru Locuinte. "Previziunile arata ca volumul tranzactiilor imobiliare are un potential de crestere de circa un miliard de dolari anual. Se estimeaza ca numarul de unitati locative tranzactionate...   (4 afisari)
Stiri pe scurt
-- RomTelecom renunta la avans
Compania de telecomunicatii RomTelecom va restitui integral, in factura telefonica cu termen de plata in luna noiembrie, avansul incasat de la clientii persoane juridice, in valoare totala de circa 10 milioane euro, informeaza un comunicat al societatii. Totodata, operatorul de telefonie va renunta la perceperea acestui avans. Avansul spre decontare era solicitat numai clientilor persoane juridice si era utilizat in situatiile de intarziere la plata a...   (2 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Balaurul SIVECO (458 afisari)
 Stapanul contractelor ASESOFT (46 afisari)
 Cangrena gazoasa loveste Romania (44 afisari)
 A murit Dumitru Visan (22 afisari)
 Concurs chinologic (17 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01553 sec.